Δεν έχουμε ξαναδεί έτσι ποτέ την Kate Middleton!

Ας μιλήσουμε για την Meghan Markle και την Kate Middleton. Θα περίμενες από την πρώτη να κάνει οτιδήποτε extreme περνάει από το… κεφάλι της (κυριολεκτικά και θα δεις παρακάτω γιατί), όπως για παράδειγμα να φορέσει φτερά και να βγει εκεί έξω. Εξάλλου, πολλές φορές έχει σπάσει το βασιλικό πρωτόκολλο με αποκορύφωμα την φορά εκείνη που έβαψε τα νύχια της μαύρα. Αυτονόητο για εσένα αλλά όχι για κάποια που ζει στο παλάτι όπου στα ντουλάπια υπάρχει μόνο το Mademoiselle της Essie!

Αλλά να που η-δεν-μας-έχει-συνηθίσει-σε-ανατροπές Kate έκανε κάτι τολμηρό για τα δεδομένα της: εμφανίστηκε με αυτά τα φτερά που λέγαμε στα μαλλιά.

Ο λόγος; Αυτή την στιγμή η Kate Middleton βρίσκεται σε tour στο Πακιστάν και στο πλαίσιο της περιοδείας της αυτής, επισκέφτηκε τους Καλάς, μια φυλή στο ορεινό Πακιστάν για να μάθει περισσότερα για τον μοναδικό πολιτισμό και τις παραδόσεις τους και αυτή η εμφάνιση ήταν περισσότερο για να τιμήσει τους ανθρώπους που ζουν εκεί.

Κάτι αντίστοιχο την είχαμε δει να κάνει το 2012 όταν είχε επισκεφτεί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Williams την Σιγκαπούρη.

 

 

Read More

And More