Δεν θα πιστεύεις πόσο χρόνο πήρε να ολοκληρωθεί το διάσημο… The Rachel hair look!

Δεν θα πιστεύεις πόσο χρόνο πήρε να ολοκληρωθεί το διάσημο… The Rachel hair look! | tlife.gr

Υπάρχουν μαλλιά που έχουν μείνει στην beauty ιστορία. Και υπάρχει το The Rachel που είναι μια ιστορία από μόνο του! Το χτένισμα της Jennifer Aniston στα Φιλαράκια είναι αυτό που χαρακτήρισε μια γενιά ολόκληρη και έκανε τα κορίτσια να στήνονται σε ουρές έξω από τα κομμωτήρια προκειμένου να αποκτήσουν αυτό ακριβώς το look.

Όμως, το διασημότερο ίσως hair look πήρε πολύ περισσότερο χρόνο να ολοκληρωθεί από όσο νομίζεις. Ένα hair look που οφείλεται στον hair stylist Chris McMillan και στον colorist Michael Canalé.

Ο colorist μίλησε στο Refinery όπου είπε τα εξής: «Συνάντησα την Jen στα γυρίσματα του πιλοτικού επεισοδίου όπου είχε μεσαίου μήκους μαλλιά σε καστανό σκούρο. Θέλαμε να δημιουργήσουμε έναν χρωματικό καμβά για το κούρεμά της οπότε προσθέσαμε highlights από την ρίζα μέχρι τις άκρες για να πετύχουμε αυτό το αποτέλεσμα σαν να είχαν ξανοίξει τα μαλλιά από τον ήλιο. Έπειτα, την στείλαμε στον Chris και το Rachel γεννήθηκε! Την επόμενη μέρα του κουρέματος ήταν που αποφάσισα να της προσθέσω αυτά τα πολύ λεπτά highlights που την χαρακτήριζαν. Σταδιακά αλλάζαμε το χρώμα, κατά την διάρκεια της σειράς, και τα κάναμε πιο ανοιχτόχρωμα και χρυσά κάθε φορά!».

«Το Rachel look έφτασε να γίνει διάσημο τρία χρόνια αφότου ξεκινήσαμε να το δημιουργούμε όταν ήταν πια ένα καραμελένιο ξανθό, με φυσική ρίζα και ξανοιγμένο προς τις άκρες», συμπλήρωσε.

Από την άλλη, ο Chris McMillan έκανε το Rachel cut μέσα σε ελάχιστο χρόνο και, όπως είχε δηλώσει, «I was high» (αυτό που καταλαβαίνεις… high), ενώ στην Jennifer Aniston δεν άρεσε ποτέ. Καθόλου. Ένα χτένισμα που προκάλεσε beauty υστερία εκείνη τελικά δεν το ήθελε!

Η συνέχεια εδώ…

READ more