Δεν χρειάζεσαι πινέλα! Αυτά είναι τα πιο αγαπημένα μας προϊόντα σε stick!

Πόσες φορές σου έχει συμβεί να θέλεις να κάνεις makeup on the go και να μην έχεις μαζί σου τα πινέλα σου; Ή να μην θέλεις να κουβαλάς μαζί σου 14 διαφορετικά πινέλα, ένα για κάθε χρήση; Ή, ακόμη, να θέλεις απλώς να εξοικονομήσεις χρόνο από το πρωινό σου μακιγιάζ;

Για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις και για άλλους τόσους ακόμη λόγους, τα προϊόντα σε μορφή stick είναι best thing για να τα εντάξεις α) στο νεσεσέρ β) στη ρουτίνα σου. Κυρίως, όμως, γιατί έχοντας κάποια τέτοια προϊόντα εξοικονομείς και χώρο και χρόνο! Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τα αγαπημένα μας.

PS: αλήθεια ήξερες ότι υπάρχουν και σκιές σε μορφή stick οι οποίες, μάλιστα, είναι ιδανικές και ως βάση για να βάλεις από πάνω μια σκιά με χρυσόσκονη και να μην “τρέξει” ή ακόμη και για να γράψει η σκιά που θα βάλεις από πάνω πιο έντονη;

 

Σκιά σε μορφή στικ, Batter Up Curveball, The Balm, Make Me Up, €19.66. Αυτή η σκιά ματιών σε απαλό μεταλλικό χάλκινο χρώμα είναι από τις πιο αγαπημένες μας για πολλούς και διαφορετικούς λόγους: γιατί ταιριάζει σε όλες, γιατί είναι τέλεια όταν την τοποθετείς στην εσωτερική γωνία- κόγχη του ματιού για να δώσει φως και γιατί μπορούμε να την έχουμε on hand αντί για highlighter!

 

Πολυχρηστικό προϊόν Le Multiple Orgasm, Sephora, €41.95. Δεν είναι ένα απλό στικ! Είναι το υπερ-στικ που μπορεί να φορεθεί στα μάτια ως σκιά, στα μάγουλα ως ρουζ και στα χείλη ως κραγιόν. Άρα, με ένα προϊόν μπορεί να αντικαταστήσεις τρία διαφορετικά προϊόντα.

 

 

Fenty Beauty Match Stix Matte Skinstick, €24.95. Contouring και concealing με ένα μόνο προϊόν! Αυτό το στικ είναι buildable που σημαίνει ότι εσύ ρυθμίζεις την ένταση και την κάλυψη που θέλεις ανάλογα με τις στρώσεις που θα περάσεις. Θα το βρεις σε 20 αποχρώσεις για να διαλέξεις αυτή που θες.

Primer σε μορφή στικ, Blur Stick από την Milk Makeup, €29.90. Τα Milk Makeup είναι το brand που στηρίζει όλη την φιλοσοφία του στα προϊόντα σε μορφή στικ και αυτό εδώ το primer είναι από τα ωραιότερα. Κάνει στην επιδερμίδα τέτοιο blur effect σαν να έχεις περάσει το τελειότερο φίλτρο του instagram.

 

Ενυδατική κρέμα σε μορφή στικ, Panda’s Dream Rose Oil Moisture Stick, Tony Moly, αποκλειστικά στα Sephora, €14.95. Αυτό το ενυδατικό στικ αποτελείται από έλαιο ροδόνερου και έλαιο τζοτζόμπα που κάνει υπέροχη δουλειά στις ξηρές επιδερμίδες. Και με δεδομένο ότι αν έχεις ξηρή επιδερμίδα χρειάζεσαι ενυδάτωση ανά πάσα ώρα και στιγμή, όπου και αν βρίσκεσαι, δεν μπορούμε να σκεφτούμε τίποτα καλύτερο από αυτό εδώ το προϊόν.

 

Chanel Healthy Glow Sheer Contour Stick. Αυτό το στικ έχει μια βελούδινη υφή που απλώνεται τέλεια και γίνεται ένα με την επιδερμίδα ενώ δίνει α-κρι-βώς το αποτέλεσμα που μαρτυρά ο τίτλος του: healthy glow, δηλαδή μια απόλυτη λάμψη υγείας!

 

 

Read More

And More