Η δερματολόγος της Angelina Jolie αποκάλυψε όλα τα μυστικά ομορφιάς της!

Πριν λίγους μήνες η Angelina Jolie έδωσε συνέντευξη στο In Style όπου, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε και κάποια μυστικά ομορφιάς που της έμαθε η δερματολόγος της Rhonda Rand (είναι η ίδια στην οποία την πήγε η μαμά της όταν ήταν στην εφηβεία!). Και τώρα, το Refinery29 προσέγγισε την ίδια την δερματολόγο για μερικά extra info για το skincare routine της. Τι καλλυντικά χρησιμοποιεί; Τι κάνει στο πρόσωπό της; Θα ήθελες να γνωρίζεις; Ρητορικό οπότε συνεχίζω!

 

“Όταν η Angelina αποφάσισε ότι θέλει να κάνει καριέρα στην υποκριτική, ήθελε να φροντίσει το πρόσωπό της και την επιδερμίδα της με τον πιο λογικό και ήπιο τρόπο. Είναι τυχερή που έχει την όμορφη επιδερμίδα της μαμάς της. Είχε ανέκαθεν φυσική ομορφιά οπότε δεν έπρεπε ποτέ να κάνει πολλά και υπερβολικά πράγματα. Αυτό που κάναμε και έκανε και η ίδια ήταν αντηλιακή οπωσδήποτε, καθαρισμός με ένα ήπιο καθαριστικό προϊόν, αντιοξειδωτικά, κάποιες φορές γλυκολικό οξύ και φυσικά προϊόντα. Κάποια άλφα-υδροξέα είναι επίσης καλά και πολύ φυσικά. Δεν χρειάζεται να κάνει υπερβολικά scrub ή να χρησιμοποιεί πολλά χημικά”, είπε η δερματολόγος της στο Refinery29.

Ευτυχώς για εμάς, η Rhonda Rand αποκάλυψε και προϊόντα που χρησιμοποιεί η Angelina και ειδικότερα στα ταξίδια της. Όταν ταξιδεύει, λοιπόν, παίρνει μαζί της την Dermbasics RR Perfection Cream. “Δεν έχει χημικά και πρόκειται για αντηλιακή πλούσια σε αντιοξειδωτικά, κάτι που πρέπει να έχεις μαζί σου όταν ταξιδεύεις! Επίσης, έχουμε ένα ακόμη προϊόν που αγαπά και παίρνει μαζί της στα ταξίδια της. Πρόκειται για τα pads που κάνουν απολέπιση, τα Dermbasics Glycolic Acid Pads 20%, που απομακρύνουν την κεράτινη στοιβάδα, αυξάνουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, καθαρίζουν και συσφίγγουν τους πόρους και μειώνουν τις δισχρωμίες!”.

Τα προϊόντα είναι της σειράς που έχει δημιουργήσει η δερματολόγος της Angelina και θα τα βρεις εδώ.

Read More

And More