Διανυκτερεύουμε! Δύο ολοκαίνουργια αρώματα που βρήκαμε στο φαρμακείο και λατρέψαμε!

Αν δεν γινόμουν beauty editor το δεύτερο πράγμα που θα ήθελα να κάνω στην ζωή μου είναι να έχω φαρμακείο. Και αν το καλοσκεφτείς, το ένα δεν έχει τρομερή απόσταση από το άλλο. Γιατί αν αφαιρέσεις τα depon (που καθόλου δεν με απασχολούν) το φαρμακείο είναι πλέον ένα τέλειο beauty spot που μπορείς να βρεις τα πάντα όχι μόνο για το skincare σου, αλλά και για το μακιγιάζ σου, ή- ακόμη, ακόμη- και το τέλειο άρωμα. Δύο τέτοια έφτασαν την εβδομάδα που πέρασε στα χέρια μου και ιδού οι συστάσεις.

Αν σου αρέσουν τα τροπικά αρώματα που μυρίζουν καρύδα…

Το Delicious Fragrant Water της Nuxe είναι ένα απολαυστικό άρωμα που έχει όλα όσα συνθέτουν τις τροπικές μυρωδιές και εν τέλει καταφέρνει να κλείσει όλο το καλοκαίρι μέσα σε ένα μπουκάλι! Τα τρία πιο βασικά: καρύδα, λουλούδια tiare και νότες βανίλιας. Και ένα bonus tip: αν βιάζεσαι να έρθει το καλοκαίρι ή αν οι 48961 ώρες στην δουλειά μέχρι να πας διακοπές σου φαίνονται αφόρητες, δοκίμασε να ψεκάσεις τα σεντόνια σου!

Αν σου αρέσουν τα αρώματα που μυρίζουν φρεσκάδα…

Φέρε στο νου σου έναν μεγάλο κήπο μέσα στο φως και τις ευωδιές, σ’ εκείνες τις νωχελικές ώρες του απομεσήμερου, ενός σχεδόν καυτού Ιουλίου. Ανθισμένα άλση, πυκνό χορτάρι, γέρικα δέντρα, μια λιμνούλα… Το ολοκαίνουργιο Eau Des Vignes μυρίζει ακριβώς όπως ένα μπουκέτο από τα πιο όμορφα, φρεσκοκομμένα λουλούδια, από ίριδες, πράσινα φύλλα και λεμόνι! Ένα άρωμα που θα λατρέψεις αν λατρεύεις τα αρώματα που μυρίζουν καθαριότητα!

Εσύ, σε ποιο βρίσκεσαι πιο κοντά;

Read More

And More