Δημήτρης Γιαννέτος στο TLIFE: “Ήθελα τα μαλλιά της Camila Cabello να θυμίζουν Ελληνίδα θεά!”

Τα MTV VMAs είναι big thing κάθε τέτοια εποχή. Και στα φετινά MTV VMAs big thing ήταν τα μαλλιά της Camila Cabello τα οποία επιμελήθηκε ο Δημήτρης Γιαννέτος (είναι προσωπικός hair stylist όχι μόνο της Camila Cabello αλλά πολλών ακόμη star αντίστοιχου βεληνεκούς).

Οι φυσικές της μπούκλες κέρδισαν διθυραμβικές κριτικές όχι μόνο στα social αλλά και στα μεγαλύτερα site του εξωτερικού όπως το Refinery29 και το Allure. Ποιο ήταν, όμως, το concept πίσω από αυτό το hair look και πώς ο ελληνικής καταγωγής hair expert πέτυχε αυτό το αποτέλεσμα; Του ζητήσαμε info (yeap! Από την άλλη άκρη του πλανήτη).

“Για το look της Camila αποφασίσαμε με όλη την ομάδα να δημιουργήσουμε ένα αιθέριο αλλά την ίδια στιγμή effortless και sexy look. Φόρεσε ένα υπέροχο φόρεμα Balmain σε λευκό και θέλησα να τονίσω τις υπέροχες φυσικές της μπούκλες και να την κάνω να μοιάζει με Ελληνίδα θεά!”, μου εξηγεί ο celebrity hair expert. “Ξεκίνησα λούζοντας τα μαλλιά της με το Elvive Extraordinary shampoo για έξτρα ενυδάτωση και έπειτα έβαλα το conditioner Total Repair Almond and Protein. Άρχισα να στεγνώνω τα μαλλιά και όταν ήταν νωπά έβαλα το Extraordinary Oil. Όταν τα μαλλιά πλέον ήταν εντελώς στεγνά χρησιμοποίησα δύο διαφορετικά σίδερα για μπούκλες για να δώσω το σωστό σχήμα στις μπούκλες και “κλείδωσα” το αποτέλεσμα με τη λακ Elnett”.

Το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπεις εδώ και είναι το ίδιο αποτέλεσμα για το οποίο δικαίως μιλάει όλος ο beauty κόσμος! Συμφωνείς;

Read More

And More