Dior Backstage: η νέα σειρά για την οποία μιλάει όλος ο beauty κόσμος έρχεται στα Sephora!

Μόνο αν δεν ζεις στον πλανήτη γη δεν θα έχεις ακούσει για την ολοκαίνουργια σειρά του οίκου Dior, την Dior backstage! Πρόκειται για μια σειρά που αντλεί την έμπνευσή της από τα backstage και τον ίδιο τον Peter Philips, ένας εκ των κορυφαίων makeup artist ανά τον κόσμο και Δημιουργικό Διευθυντή και Διευθυντή Εικόνας του Μακιγιάζ Dior.

Μάλιστα, το concept που είχε ο ίδιος στο μυαλό του αλλά και ο οίκος συνοψίζεται στην παρακάτω πρόταση: “Σχεδίασα ξανά όλα τα απαραίτητα στοιχεία που πρέπει να υπάρχουν σε μια τσάντα μακιγιάζ, τόσο για τους makeup artist όσο και για κάθε γυναίκα που επιθυμεί ένα αποτέλεσμα με εύχρηστα προϊόντα και εργαλεία μακιγιάζ”.

Πράγματι, η σειρά αυτή είναι πολύ πρακτική και με χρώματα πασπαρτού που ταιριάζουν σε κάθε τόνο επιδερμίδας. Επιπλέον, κάτι πολύ εντυπωσιακό είναι ότι στην σειρά Dior Backstage θα βρεις 40 διαφορετικές αποχρώσεις makeup ώστε να εντοπίσεις εκείνη που ταιριάζει ακριβώς στον δικό σου τόνο!

 

 

Πιο αναλυτικά, ωστόσο, η σειρά αυτή αποτελείται από 40 αποχρώσεις μέικαπ, δύο παλέτες ματιών, δύο παλέτες φρυδιών, μία παλέτα για contouring, μία για highlighting και μία για τα χείλη. Επίσης συμπεριλαμβάνονται 13 πινέλα, έξι για τα μάτια και επτά για το μέικαπ, μαζί με το n°11, ένα must-have για ελαφριά εφαρμογή της βάσης. Η κομψή, διάφανη θήκη επιτρέπει την γρήγορη προβολή του χρώματος με μια ματιά, ένα πλεονέκτημα για τους makeup artist που εργάζονται στην πυρετώδη ατμόσφαιρα των παρασκηνίων, καθώς και για τις γυναίκες που ψάχνουν βιαστικά τη σωστή απόχρωση.

Τα 40 foundation της σειράς Dior Backstage που είναι και τα μεγάλα best seller έχουν αδιάβροχη σύνθεση και ρυθμιζόμενη κάλυψη έτσι ώστε να επιτυγχάνεις κάθε φορά την κάλυψη που θες.

Τα προϊόντα είναι όλα tried & tested (και πολύ αγαπημένα!), ενώ ένα από τα πιο αγαπημένα της  σειράς είναι η παλέτα με τα highlighters που δίνουν λάμψη στο πρόσωπο όπως κανένα άλλο προϊόν που μπορεί να έχεις δοκιμάσει!

Tο πιο βασικό part: πού μπορείς να βρεις όλα τα προϊόντα Dior Backstage; Η απάντηση είναι αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora καθώς και στο eshop (www.sephora.gr) που έχει σε αποκλειστικότητα τα προϊόντα Dior στην Ελλάδα!

 

 

Read More

And More