Δοκιμάσαμε τα νέα υγρά κραγιόν της Estee Lauder και αποφασίσαμε να τα φοράμε κάθε μέρα!

Όπως σου έχω γράψει πολύ συχνά μέσα από εδώ, ο κόσμος της ομορφιάς είναι γεμάτος beauty αφίξεις γι’αυτό και δεν σε αφήνει να βαρεθείς ποτέ! Αλλά από αυτές τις beauty αφίξεις δεν σε εντυπωσιάζουν όλες και ακόμη πιο λίγες καταφέρνουν να χωρέσουν στην ήδη τεράστια beauty ρουτίνα σου (είμαι beauty editor, έχω εκατοντάδες πράγματα στο νεσεσέρ μου και είναι πολύ επιλεκτική σε όσα θα προσθέσω. Καλύτερα θα έλεγα πως υπάρχουν αυστηρά κριτήρια για το τι θα μπει!). Και κάπως έτσι, μπορεί να περάσουν εβδομάδες ολόκληρες και τίποτα καινούργιο να μην μπει στο νεσεσέρ σου!

Η περασμένη εβδομάδα ήταν πολύ διαφορετική! Γιατί την περασμένη εβδομάδα έφτασαν στο γραφείο τα ολοκαίνουργια liquid lipstick από την Estee Lauder. Να σημειωθεί ότι τα liquid lipsticks είναι τεράστια τάση στην αγορά και πως η Estee Lauder μπαίνει για πρώτη, πρώτη φορά σε αυτήν! Αλλά, απ’ ότι φαίνεται, πρόκειται να κατακτήσει τον beauty κόσμο. Ας γίνουν οι συστάσεις…

Τα νέα κραγιόν της Estee Lauder λέγονται Pure Color Envy Paint- On Liquid Lipcolor και θα τα βρεις σε τρεις διαφορετικές εκδοχές: ματ, mettallic και vinyl. Πιο συγκεκριμένα, να τι αποτέλεσμα έχουν στα χείλη τους το καθένα από αυτά:

  • Τα ματ Pure Color Envy Paint- On Liquid Lipcolor διαρκούν οκτώ ολόκληρες ώρες και παραμένουν εκεί ακόμη κι αν έχεις φάει/πιει/μιλήσει όλη μέρα. Επίσης, παρά το γεγονός ότι το αποτέλεσμα στα χείλη σου είναι το απόλυτο ματ, υπάρχει ελαστικότητα και τα χείλη δεν αφυδατώνονται!
  • Τα metallic Pure Color Envy Paint- On Liquid Lipcolor έχουν μια απαλή υγρή λαμπερή σύνθεση που προσφέρει άμεση ενυδάτωση και γλιστρά στα χείλη με ακρίβεια. Το αποτέλεσμα είναι super μεταλλικό και κάνει τα χείλη σου να δείχνουν τρισδιάστατα άρα και πιο juicy!
  • Τα vinyl Pure Color Envy Paint- On Liquid Lipcolor ντύνουν τα χείλη με ζωηρό χρώμα και έντονη λάμψη λάκας για ένα αποτέλεσμα που διαρκεί. Το χρώμα γλιστρά πάνω στα χείλη και παρά το γεγονός ότι το αποτέλεσμα είναι σχεδόν wet, το προϊόν παραμένει σταθερά εκεί!

Pure Color Envy Paint- On Liquid Lipcolor της Estee Lauder: γιατί αποφασίσαμε να τα φοράμε κάθε μέρα!

Το κραγιόν στα χείλη είναι ένα μακιγιάζ από μόνο του! Ειδικά αν έχεις επιλέξει ένα έντονο χρώμα. Όμως, υπάρχουν φορές που έχεις ανάγκη να κάνεις στην άκρη το κραγιόν σου για λίγη ενυδάτωση. Όχι σε αυτή την περίπτωση. Τα Pure Color Envy Paint- On Liquid Lipcolor της Estee Lauder αποδεσμεύουν σταδιακά υαλουρονικό οξύ πάνω στα χείλη σου το οποίο τα διατηρεί όχι μόνο πιο ενυδατωμένα αλλά και πιο νεανικά. Κάτι που ίσως δεν γνώριζες είναι ότι μεγαλώνοντας τα χείλη μας γίνονται πιο λεπτά και αυτό γιατί χάνεται η υγρασία τους και μειώνεται η παραγωγή κολλαγόνου. Οι αισθητικοί της Estee Lauder έχουν μοιραστεί μαζί μου αυτό το tip: να έχω πάντα στα χείλη μου ένα προϊόν έτσι ώστε να τα διατηρώ ενυδατωμένα και άρα πιο νέα. Και τα Pure Color Envy Paint- On Liquid Lipcolor είναι τελικά αυτά που αποφάσισα να φοράω κάθε-μία-μέρα γιατί εκτός της τέλειας άνεσης που προσφέρουν στα χείλη υπάρχει και μια τεράστια γκάμα επιλογών. Σημείωσε: 9 ματ, 6 μεταλλικά, 7 vinyl!

Αν θέλεις να ξεκινήσεις τη συλλογή σου από κάπου, το Naked Ambition είναι το τέλειο ματ pink nude που πάντα έψαχνες και το Wicked Gleam αφήνει το τέλειο wet vinyl αποτέλεσμα!

PHOTO: Αλέξανδρος Μακρής

Read More

And More