Δοκιμάσαμε τα προϊόντα που θα έχουμε μαζί μας όλο το καλοκαίρι και σου εξηγούμε το γιατί

Εδώ στο TLIFE μοιραζόμαστε κάποιες beauty εμμονές. Μια από αυτές είναι τα προϊόντα Hei Poa που αν τα χρησιμοποιείς ήδη θα ξέρεις γιατί: είναι αυτή η μυρωδιά της βανίλιας, του άνθους tiare, της καρύδας και του καλοκαιριού που σε ξεσηκώνουν. Και είναι η ίδια μυρωδιά που σε κάνουν ανίκητη στη μνήμη εκείνου που θα σε μυρίσει (το Hei Poa είναι ο λόγος που θα εισπράξεις κάμποσα κομπλιμέντα τους καλοκαιρινούς μήνες στα νησιά).

Αυτό, όμως, η ξεσηκωτική μυρωδιά και η τέλεια υφή που χαρίζουν στην επιδερμίδα σου είναι μόνο η μια όψη του νομίσματος. Η άλλη είναι ότι τα Hei Poa σου εξασφαλίζουν υπέροχη επιδερμίδα και λαμπερά μαλλιά. Μιλάμε, εξάλλου, για μια ολοκληρωμένη συλλογή που μπορείς να χρησιμοποιήσεις από την κορυφή μέχρι τα νύχια, χωρίς κανένα ίχνος υπερβολής (μετά από ατελείωτες ώρες περπατήματος στην άμμο το αγνό λάδι Monoi Ταϊτής είναι η αγαπημένη μου συνήθεια που τα βοηθά να ανακτήσουν την απαλότητά τους). Ποια, όμως, είναι τα “μαγικά” συστατικά των Hei Poa και πώς κάνουν καλό;

Λάδι Monoi Ταϊτής: τι κάνει το βασικό συστατικό των Hei Poa!

Τα Hei Poa έχουν έως και 96% αγνή σύνθεση η οποία στηρίζεται στο λάδι Monoi Ταϊτής ενώ δεν περιέχουν καθόλου συντηρητικά. Η αναπόφευκτη και εύλογη ερώτηση, όμως, είναι: τι είναι το λάδι Monoi Ταϊτής; Πρόκειται για έναν φυσικό θησαυρό από ευεργετικές ιδιότητες για την επιδερμίδα και τα μαλλιά με τετραπλή δράση αφού α) ενυδατώνει β) επανορθώνει γ) προστατεύει δ) καταπραϋνει. Άρα, δεν το χρησιμοποιείς απλώς για την υπέροχη μυρωδιά του αλλά και για να ενυδατώσεις επιδερμίδα και μαλλιά, για να προλάβεις την αφυδάτωση ή και να την επαναφέρεις αν έχεις ξεχαστεί ώρες κάτω από τον ήλιο. Επιπλέον, είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε και δεν περιέχει parabens, χρωστικές ουσίες, συντηρητικά και αλλεργιογόνα. Άρα, μιλάμε για ένα απόλυτα φυσικό προϊόν το οποίο μάλιστα από το 1992 είναι προϊόν ΠΟΠ. Και μια πληροφορία που θα εκτιμήσεις: Monoi στα Πολυνησιακά σημαίνει αρωματισμένο λάδι.

Η ολοκληρωμένη σειρά Hei Poa!

Όπως είπαμε, τα Hei Poa είναι μια ολοκληρωμένη σειρά με λάδια, αντηλιακά, προϊόντα φροντίδας σώματος και μαλλιών ενώ φέτος προστίθενται στη συλλογή και ένα ολοκαίνουριο λάδι για το οποίο θα μάθεις παρακάτω! Θα μπορούσα να σου γράφω ώρες γι’αυτά αλλά με δεδομένο ότι μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις μπορείς να συνεχίσεις παρακάτω…

Τα λάδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο σώμα, πάνω σε βρεγμένη επιδερμίδα αλλά και στα μαλλιά πριν και μετά το λούσιμο αλλά και κατά την διάρκεια της ημέρας, όταν τα νιώθεις αφυδατωμένα. Τα δύο πιο αγαπημένα μου είναι το λάδι με Tiare και το άρτι αφιχθέν Tropical Orchid. Και μια διευκρίνιση: η σειρά λαδιών έχει πολλές επιλογές και όλα- πλην των μαλλιών- είναι για πολλαπλή χρήση. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι τα λάδια Hei Poa πρωταγωνιστούν στο καθημερινό σου beauty routine!

Στα Hei Poa θα βρεις και προϊόντα αντηλιακής προστασίας για χαμηλή, μέτρια και υψηλή προστασία καθώς και ένα προϊόν φροντίδας για μετά τον ήλιο.

Για την φροντίδα του σώματος τα Hei Poa διαθέτουν οκτώ διαφορετικά προϊόντα από γαλακτώματα και body butter μέχρι shower gel. Προσωπικά, λατρεύω το σαπούνι Tiare για την μυρωδιά του αλλά και το πόσο απαλή αφήνει την επιδερμίδα μου!

Για την φροντίδα των μαλλιών σου υπάρχουν δύο εξειδικευμένα προϊόντα: το σαμπουάν με μυρωδιά Tiare και ένα λάδι μαλλών.

My Hei Poa beauty tip!

Για το τέλος σου άφησα ένα tip που αγαπώ και είναι το εξής: πριν πέσω για ύπνο χτενίζω τα μαλλιά μου και απλώνω μερικές σταγόνες λάδι Hei Poa στις άκρες. Κάνω μια πλεξίδα και το επόμενο πρωί ξυπνάω με τέλειους κυματισμούς και super ενυδατωμένες άκρες. Plus: τα προστατεύεις από την τριβή με το μαξιλάρι και δεν σπάνε και ναι, είναι ένα tip που πρέπει να δοκιμάσεις asap!

Για το καλοκαίρι του 2018 τα Hei Poa διάβασαν τη σκέψη μας και ετοίμασαν αυτή την τέλεια έκπληξη! Το ολοκαίνουργιο Sensualite Mythique eau de toilette με ένα διακριτικό και αισθησιακό άρωμα που μας ταξιδεύει στην εξωτική Ταϊτή ήρθε για να ολοκληρώσει το καλοκαιρινό νεσεσέρ μας!

Αντι επιλόγου: stay tuned…

Δεν υφίσταται καλοκαίρι χωρίς την αίσθηση και την μυρωδιά των Hei Poa στην επιδερμίδα σου! Let the summer begin!

Μάθε περισσότερα για τα προϊόντα HEI POA, καθώς και για τα σημεία πώλησης στο www.heipoa.gr.

 

Read More

And More