Δοκιμάσαμε την Aim White Now Smile Detox που υπόσχεται τρεις τόνους πιο λευκό χαμόγελο! Τι είδαμε!

Μπορεί να φοράμε μάσκα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάτω από αυτή δεν μπορούμε να χαμογελάμε ελεύθερα. Μάλιστα, με τόσα zoom meeting και τα πάντα να γίνονται πλέον διαδικτυακά όπου ο άλλος μπορεί να σε βλέπει… this close από την οθόνη του υπολογιστή σου, έχουμε περισσότερο ανάγκη από ποτέ να φροντίζουμε το χαμόγελό μας!

Η Aim White Now Smile Detox έρχεται για να φροντίσει αυτό ακριβώς: να μας δίνει αφορμή να γελάμε καθημερινά! Όπως σου είχε γράψει εδώ, η Aim White Now Smile Detox στάθηκε η αφορμή για να ξεκινήσω αποτοξίνωση σε πολλά επίπεδα και εδώ και μερικές μέρες τα έχω καταφέρει εξαιρετικά: τρώω περισσότερα φρούτα και λαχανικά, ανακαλύπτω νέες συνταγές για smoothies, έχω καταφέρει να διαβάσω το βιβλίο μου αφού έχω αποφασίσει να κάνω detox και από το κινητό μου (είναι απίστευτος ο χρόνος που περνάμε κάνοντας scroll down και θα το διαπιστώσεις αν αποφασίσεις να αφιερώσεις το χρόνο που θα αφιέρωνες χαζεύοντας το κινητό σου για κάτι άλλο) αλλά αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο ήταν η διαφορά στο χαμόγελό μου!

Η Aim White Now Smile Detox περιέχει στη σύνθεσή της ενεργό άνθρακα και άργιλο, δύο συστατικά γνωστά για τις αποτοξινωτικές αλλά και λευκαντικές τους ιδιότητες ενώ αποτελείται σε ποσοστό 94.5% από συστατικά φυσικής προέλευσης. Αυτά σε συνδυασμό με την οδοντόβουρτσα η οποία αποτελείται από ίνες εμποτισμένες με charcoal και τους σπειροειδείς θυσάνους που αφαιρούν τέλεια τους λεκέδες, έχουν ως αποτέλεσμα τρεις τόνους πιο λευκό χαμόγελο άμεσα. Και φυσικά, βασική προϋπόθεση είναι να φροντίζεις κι εσύ το χαμόγελό σου πλένοντας τα δόντια σου πρωί και βράδυ! 

Τώρα έχουμε κάθε λόγο να χαμογελάμε!

Read More

And More