Don’t miss it! Αγόρασε τα δύο αγαπημένα σου ματ κραγιόν από την MAC και πάρε δώρο το τρίτο!

Είμαι συλλέκτρια κραγιόν MAC που σημαίνει ότι α) όσα κραγιόν κι αν έχω δεν είναι ποτέ αρκετά β) τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα περνάω από ένα κατάστημα MAC για να δω ότι νέο υπάρχει (ακόμη και αν κάποιες φορές αυτά τα νέα έρχονται και με βρίσκουν πρώτα στο γραφείο. Η αίσθηση ενός καταστήματος MAC είναι πάντα διαφορετική!).

Το μεγαααααλο νέο από την τελευταία μου επίσκεψη είναι ότι αυτή την περίοδο στα MAC “τρέχει” μια φανταστική ενέργεια με τίτλο “Meet your Matte!”. Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Μπορείς να πας σε ένα κατάστημα καλλυντικών MAC, να ανακαλύψεις την ολοκληρωμένη συλλογή των ματ κραγιόν και με αγορές δύο τέτοιων να πάρεις δώρο ένα τρίτο. Αν αποφασίσεις να το κάνεις online κάνοντας τις αγορές σου από το www.maccosmetics.gr παίρνει δώρο μια τέλεια tote bag!

Ανακάλυψε την ολοκληρωμένη σειρά και… Meet Your Matte!

Δεν είναι τυχαίο που είμαι συλλέκτρια κραγιόν MAC και δεν είμαι η μόνη! Γιατί εδώ βρίσκεις άπειρες αποχρώσεις και στην υφή ακριβώς που έχεις ονειρευτεί. Μιλώντας συγκεκριμένα για την ματ υφή, υπάρχουν τρεις διαφορετικές κατηγορίες από όπου μπορείς να ανακαλύψεις τα αγαπημένα σου. Ιδού!

Classic Matte

Πρόκειται για το iconic προϊόν της MAC που έκανε το brand διάσημο! Το συγκεκριμένο κραγιόν αφήνει στην επιδερμίδα το απόλυτο ματ τελείωμα και διαρκεί έως οκτώ ώρες.

Retro Matte Liquid Lip Color

Η υγρή εκδοχή του ματ κραγιόν που αφήνει έντονο τελείωμα και μεγάλη διάρκεια έως οκτώ ώρες. Το χρώμα παραμένει εκεί αψεγάδιαστο!

Powder Kiss

Το απόλυτο ματ τελείωμα που αφήνει στα χείλη ένα ελαφρώς blur αποτέλεσμα, πολύ updated και ενημερωμένο. Μάλιστα, στη συλλογή μόλις προστέθηκαν οκτώ ολοκαίνουργιες αποχρώσεις και παρακάτω αυτές είναι οι τρεις αγαπημένες μου, αυτές με τις οποίες έφυγα!

Από αριστερά: Sexy but Sweet, Sultry Move και Werk Werk Werk, όλα από τη σειρά Powder Kiss της MAC.

Run don’t walk! Το τέλειο offer της MAC ισχύει για λίγες ακόμη μέρες που σημαίνει πως θα πρέπει να βιαστείς!

 

Read More

And More