Δωρεάν make over και έκπτωση 20% σε καλλυντικά! Που θα το βρεις!

Το αποφάσισα! Τις επόμενες δύο μέρες θα μπω με το δεξί σε Christmas mood. Και λέω να ξεκινήσω με ένα χριστουγεννιάτικο make over. Ξέρεις, από αυτά που σε μεταμορφώνουν step by step με το μακιγιάζ και στο τέλος κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη, την make up artist που σε μεταμόρφωσε και ξανά τον καθρέφτη και λες “Αποκλείτεται! Δεν είμαι εγώ!”.

Το ίδιο ακριβώς μπορεί να συμβεί και σε ΄σένα! Αρκεί να περάσεις σήμερα Παρασκευή ή αύριο Σάββατο μια βόλτα από το Athens Metro Mall στον Αγ. Δημήτριο.

Εκεί η The Body Shop θα κάνει το πρώτο γιορτινό, χριστουγεννιάτικο event με κεντρικό σύνθημα Give Joy. Στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου οι make up artists της The Body Shop θα προσφέρουν δωρεάν Christmas make over στους επισκέπτες (δηλαδή εμάς!) με τα νέα προϊόντα μακιγιάζ περιορισμένης κυκλοφορίας. Παράλληλα οι beauty advisors της εταιρείας θα μοιράζονται μυστικά ομορφιάς και θα προσκαλούν τον κόσμο στο κατάστημα για να επωφεληθεί της προσφοράς της Body Shop γι’ αυτές τις δύο ημέρες. Μια έκπτωση 20% σε όλα τα προϊόντα με την αγορά μιας Green Bag. Ένα δώρο σημαντικό, με διπλή σημασία… Οι πελάτες κερδίζουν μια σημαντική έκπτωση σε ό,τι διαλέξουν και παράλληλα όλοι μαζί ενισχύουμε το Children on the Edge προσφέροντας τα κέρδη από τις πωλήσεις των green bags για την ενίσχυση του έργου του.

Children on the Edge: όσα πρέπει να ξέρεις για να πας διαβασμένη στο Mall!
Η οργάνωση ιδρύθηκε το 1990 από την Dame Anita Roddick ως απάντηση στην κρίση του ορφανοτροφείου στη Ρουμανία.. Σήμερα δραστηριοποιείται σε 10 χώρες, σε 3 ηπείρους και κάθε ημέρα περίπου 5.000 παιδιά ωφελούνται πραγματικά από το έργο αυτό.
Η Children on the Edge εξακολουθεί να αναζητά εκείνα τα παιδιά που πραγματικά κινδυνεύουν. Τα παιδιά που έχουν βιώσει φτώχεια, φυσικές καταστροφές, καταπιεστικά καθεστώτα ή πολέμους και τα οποία δεν έχουν λάβει τη βοήθεια που χρειάζονται. Η Children on the Edge εργάζεται για να επαναφέρει την ισορροπία στη ζωή τους και να τους χαρίσει την παιδική ηλικία που τους αξίζει.

PS: Το κατάστημα της The Body Shop στο Αthens Metro Mall ξεκινάει και παραδίδει τη σκυτάλη στα καταστήματα Κολωνακίου, Κηφισιάς, Ν. Σμύρνης, Θεσ/κης (Κούσκουρα), Καβάλας, Χανίων, Ηρακλείου, Πάτρας, Κοζάνης και Ιωαννίνων τα οποία θα πραγματοποιήσουν το δικό τους Green Bag event το Σάββατο 26/11/11.

Read More

And More