Έφτασε στο γραφείο η πιο… ινσταγκραμική συλλογή από την MAC! Είναι συλλεκτική, πρέπει να βιαστείς!

Δεν είσαι πραγματική beauty addict αν δεν περνάς κάθε εβδομάδα από ένα κατάστημα MAC για να δεις τι νέο υπάρχει. Γιατί η αλήθεια είναι πως κάθε εβδομάδα στη MAC κάτι νέο υπάρχει! Το τελευταίο λανσάρισμα που έφτασε στο γραφείο είναι και το πιο αγαπημένο δικό ΜΟΥ και του instagram ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ! Γιατί έχει και το πιο… instagramable packaging, ειδικά αν έχεις και το σωστό μαρμάρινο τραπέζι για να κάνεις το τέλειο matchy- matchy (μάντεψε! Το ‘εχω!).

Η συλλογή είναι συλλεκτική και λέγεται Electric Wonder. Αποτελείται από οκτώ κατηγορίες προϊόντων, παλέτα για το πρόσωπο, παλέτα για τα μάτια, bronzers, lipgloss, κραγιόν, δύο πινέλα και ρουζ- highlighter.

Παρακάτω θα βρεις συγκεντρωμένα τα αγαπημένα μου!

Η παλέτα Natural Vice (€58.00) έχει μέσα τις πιο ζεστές αποχρώσεις για να περάσεις όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά και όλο το χρόνο. Είναι στο σύνολό τους 12 και είναι από τις περιπτώσεις όπου δεν πάει ούτε μια απόχρωση χαμένη. Πράγμα σπάνιο. Σωστά;

Αγάπησα και το κραγιόν Natural Born Leader κυρίως για το όνομά του (€22.50) αλλά και αυτή την old school απόχρωση που αφήνει στα χείλη. Και last but not least, η συμβουλή μου για κάθε συλλεκτική συλλογή, γενικότερα αλλά και ειδικότερα, είναι να αγοράζεις πινέλα. Είναι αυτά που σου μένουν για πάντα με λίγη σωστή φροντίδα. Και στο τέλος θα έχεις μια τεράστια συλλογή από τέτοια! Το Eye Blending Brush (€28.00) έχει αυτή τη λεπτομέρεια που μοιάζει με μάρμαρο και στις τρίχες!

Last chance info: η σειρά είναι ήδη διαθέσιμη και συλλεκτική που σημαίνει πως πρέπει να βιαστείς!

 

Read More

And More