Είναι επίσημο! Τα νέα ρουζ Clarins είναι ότι καλύτερο έχουμε δοκιμάσει!

Τα τελευταία χρόνια οι τάσεις έχουν κάνει focus στην λάμψη και την υγιή όψη της επιδερμίδας. Το ελαφρύ αναψοκοκκίνισμα στα μάγουλα, αυτό που μοιάζει σαν να βγαίνει μέσα από την επιδερμίδα είναι big thing αλλά η ερώτηση είναι: πώς το πετυχαίνεις και πώς καταφέρνεις κατά την διάρκεια της ημέρας το ρουζ σου να μην σπάει; Η απάντηση είναι: επιλέγοντας το σωστό ρουζ!

Πριν από λίγες μέρες ήρθε στα χέρια μου η ολοκαίνουργια συλλογή μακιγιάζ Clarins για το φθινόπωρο και μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι: τα Joli Blush είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει!

Το μυστικό βρίσκεται στη σύνθεσή του η οποία αποτελείται από έλαιο φουντουκιού που εμποδίζει την οξείδωση που μπορεί να αλλοιώσει το προϊόν (σ.σ. η οξείδωση είναι ο λόγος που το makeup σου μπορεί να αλλάξει χρώμα μερικές ώρες αφότου το απλώσεις ή να αλλοιωθεί το ρουζ σου). Επίσης, περιέχουν και Anti-Pollution σύνθεση που προστατεύει την επιδερμίδα από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις.

Στα πρακτικά τώρα: το Joli Blush θα το βρεις σε επτά διαφορετικές αποχρώσεις και ένα tip που έχω μάθει είναι να έχω ένα peachy και ένα ροζ τα οποία κάνω μίξη (το 06 και το 01 είναι οι αγαπημένες μου αποχρώσεις). Αν, όμως, δεν θέλεις να βγεις εκτός budget, το 02 που βλέπεις εδώ είναι η απόχρωση πασπαρτού που ταιριάζει σε όλες!

 

Read More

And More