Αν είσαι fan των αρωμάτων Miu Miu αυτό το νέο σε αφορά!

Αν είσαι fan των αρωμάτων Miu Miu αυτό το νέο σε αφορά! | tlife.gr

Το άρωμα είναι πολλά περισσότερα από απλώς μερικές νότες. Είναι το ταίριασμά του με την επιδερμίδα σου και είναι και το ταίριασμα το δικό σου με τον συγκεκριμένο οίκο. Ας πούμε, το κορίτσι που επιλέγει το άρωμα της από τον οίκο Miu Miu, μπορεί να φαίνεται χαμένο στις σκέψεις του, αλλά ποτέ δεν είναι πραγματικά! Το κορίτσι του οίκου Miu Miu, αλλάζει τα πλάνα της και θέτει η ίδια τους κανόνες για το ποιο θα είναι το επόμενο βήμα, ενώ γυρνάει την πλάτη στην καθημερινή ρουτίνα. Αποζητά και ταυτίζεται απόλυτα με τον στίχο “Girls just wanna have fun.”


Αν στα παραπάνω αναγνωρίζεις κάτι από τον εαυτό σου, τότε το ολοκαίνουργιο άρωμα του οίκου Miu Miu φτιάχτηκε για σένα! Ο λόγος για το L’Eau Rosée Eau de Toilette, ένα απαλό floral άρωμα, που αποτελείται από νότες lily of the valley και άνθη cassis, συνδυασμένα με νότες από musk. Το αποτέλεσμα, είναι η απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας.

Κι επειδή τα αρώματα Miu Miu έχουν και ένα πολύ ιδιαίτερο μπουκάλι, ας κάνουμε focus σε αυτό: η συσκευασία του L’Eau Rosée έχει διαφοροποιηθεί από εκείνη του προηγούμενου αρώματος, διατηρώντας όμως το σχήμα και το υλικό της συσκευασίας ίδιο, με σκοπό να δημιουργηθεί μια οπτική αντίθεση ανάμεσα στα αρώματα του οίκου. Το άχρωμο, ημιδιαφανές μπουκαλάκι του αρώματος, συμπληρώνει ιδανικά τη σύγχρονη και φρέσκια εικόνα του L’Eau Rosée, ενώ παράλληλα το κλασικό σχέδιο της συσκευασίας, παραμένει ίδιο. Το προϊόν φαίνεται ξεκάθαρα μέσα από τη γυάλινη συσκευασία, το πάνω μέρος είναι στην απόχρωση navy blue για να κάνει την απαραίτητη αντίθεση με το απαλό ροζ του αρώματος, ενώ στο καπάκι υπάρχει ένας γκρι – λευκός δίσκος.

Εν κατακλείδι: μην αγοράσεις άρωμα αν δεν μυρίσεις πρώτα αυτό!

READ more