Είσαι fan του θρυλικού Touche Eclat; Αυτό το νέο θα σε ενθουσιάσει!

Ανήκει στη λίστα με τα προϊόντα θρύλους που πρέπει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε μια φορά στην ζωή σου. Και τώρα, εν όψει γιορτών, κυκλοφορεί σε limited edition εκδοχή! Ο λόγος για το touche eclat του Yves Saint Laurent, το highlighter που κάνει το πρόσωπό σου να δείχνει φωτεινό και ξεκούραστο, όσο λίγα άλλα προϊόντα.

Το ολοκαίνουριο touche eclat είναι ντυμένος με χρυσές και ασημένιες νιφάδες που αναβαθμίζουν και το νεσεσέρ σου. Παρακάτω, να ακριβώς για τι μιλάμε…

Αν ετοιμάζεις τώρα τη λίστα με τα χριστουγεννάτικα δώρα αυτό το προϊόν πρέπει να το συμπεριλάβεις! Όσον αφορά τον τρόπο που το χρησιμοποιείς; Αν είσαι familiar στο συγκεκριμένο beauty gadget το γνωρίζεις ήδη. Αν όχι σημείωσε πως το τοποθετείς στα σημεία που θέλεις να φωτίσεις (κάτω από τα μάτια, κάτω από τα φρύδια, στα πλαϊνά των χελιών, στα ζυγωματικά) και δεν πρόκειται για concealer. Με άλλα λόγια: δεν καλύπτει, φωτίζει οπότε δεν το βάζεις στους μαύρους κύκλους σου αλλά κάτω από τα μάτια αφού τους έχεις καλύψει πρώτα!

Εν τω μεταξύ και μιας και μιλήσαμε γιασ θρυλικά προϊόντα που πρέπει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε μια φορά στη ζωή σου, κάνε κλικ εδώ και δες ποια είναι!

Read More

And More