Έκανα pre-highlighting και όλοι μου έλεγαν πόσο λαμπερή δείχνω. Ιδού τα 4 προϊόντα που χρησιμοποίησα!

Photo: @nikkideroest

Είμαι υπέρμαχος οτιδήποτε νέου για δύο λόγους: γιατί χρειάζεσαι αφορμές για να ανανεώνεσαι και γιατί όταν είσαι αφοριστικός μένεις στάσιμος στα ίδια και στα ίδια. Και δεν είμαστε δέντρα για να είμαστε ακινητοποιημένοι στο ίδιο σημείο. Σωστά; Αυτός είναι και ο λόγος που θέλησα να δοκιμάσω αμέσως την τάση του pre-highlighting, την τάση που τα μεγαλύτερα site σε αυτό τον κόσμο (βλ. Refinery29) την περιγράφουν ως το biggest makeup trend. Αυτός αλλά κυρίως γιατί μου αρέσει η λαμπερή επιδερμίδα.

Την επομένη της συνέντευξης, λοιπόν, με την Χαρά Παπανικολάου εφάρμοσα όσα μου είχε πει στο πρόσωπό μου. Well, guess what! Όταν πήγα στο γραφείο όλα τα κορίτσια με ρώτησαν τι είχα κάνει στην επιδερμίδα μου και ήταν τόσο λαμπερή. Σημείωσε!

Αφού ενυδάτωσα το πρόσωπό μου και έκανα το skincare μου ως συνήθως, έβαλε τοπικά το υγρό highlighter Orgasm από Nars (κοστίζει €33.50 και το βρίσκεις αποκλειστικά στα Sephora) το οποίο είναι το πιο αγαπημένο μου. Το τοποθέτησα τοπικά στα ζυγωματικά, στην κορυφή της μύτης και στο V των χειλιών και ταμπόναρα.

 

Από πάνω έβαλε την πιο αγαπημένη μου CC Cream στον κόσμο (δηλώνω περήφανη για αυτή την ανακάλυψη), την IT Cosmetics Illumination η οποία δεν υπάρχει στην Ελλάδα αλλά μπορείς να την παραγγείλεις από e-shop όπως Cult Beauty. Κάνει κάλυψη χωρίς να είναι υπερβολική και δίνει ημιδιάφανο και λαμπερό αποτέλεσμα στο πρόσωπο.

Νομίζω το πιο σημαντικό part για το αποτέλεσμα ήταν το ότι άπλωσα τα προϊόντα αυτά με Beautyblender που έχει την ιδιότητα να κάνει όλα τα προϊόντα να δείχνουν σαν second skin και όχι… προϊόντα. Είναι πολύ βασικό να το βρέξεις κάτω από το νερό και να το στραγγίξεις και όχι να το “δουλέψεις” στεγνό, ένα λάθος που κάνουν οι περισσότερες και τελικά δεν βλέπουν αποτέλεσμα. Το Beautyblender κοστίζει €18.95 και το βρίσκεις επίσης στα στα Sephora.

Και αφού κάνεις blend, blend, blend όλων των προϊόντων τελευταίο σημαντικό step είναι να τα “κλειδώσεις” όλα με ένα mist. Το αγαπημένο μου είναι το Fix+ Goldlite Prep+Prime της MAC (€20.50).

Let the sunhine in, girlzzz!

 

Read More

And More