Έκανε η Katy Perry πλαστικές; Να τι απάντησε!

Δεν τα πάω καλά με τις πλαστικές επεμβάσεις. Κυρίως γιατί φοβάμαι μην εθιστώ αλλά και γιατί όταν είναι κάτι θέμα συμμετρίας ξεκινάς να “πειράξεις” ένα πράγμα που δεν σου αρέσει πάνω σου και φτάνεις να αλλάζεις όλο σου το πρόσωπο. Αλλά αυτό είναι η δική μου γνώμη. Αν εσύ θέλεις να κάνεις κάτι στο πρόσωπό σου, δεν θα σου πω μην το κάνεις. Στο κάτω- κάτω μιλάμε για το πρόσωπό ΣΟΥ.

Αυτά τα συνέβαιναν σε έναν ιδανικό κόσμο όπου ο καθένας θα κοίταζε την καμπούρα του και ο κόσμος μας σίγουρα δεν είναι ιδανικός. Και όταν είσαι διάσημος-η, το να ασχοληθούν οι άλλοι μαζί σου και να σχολιάσουν καθετί πάνω σου είναι κάτι που το περιμένεις.

Στην περίπτωση της Katy Perry, τώρα: εδώ και αρκετό καιρό πολλοί γράφουν (τα site, τα blogs, οι followers της) ότι έχει κάνει στο πρόσωπό της διάφορα. Η ίδια, με αφορμή μια συνέντευξή της στο Refinery29 για την νέα συλλογή με lipgloss με την CoverGirl, αποφάσισε να απαντήσει: “Δεν έχω κάνει πλαστική επέμβαση στο πρόσωπό μου! Έχω κάνει πολλά laser και έχω βάλει fillers κάτω από τα μάτια μου για τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους και είναι κάτι που συστήνω στον καθένα που έχει τέτοιο πρόβλημα, να κάνει, αλλά όλα μου τα χαρακτηριστικά είναι αληθινά! Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι έχω πειραχτεί και πως τα χαρακτηριστικά μου είναι ψεύτικα αλλά δεν πειράζει!”. Αυτό σημαίνει, δηλαδή, ότι επικρίνει και όποιον έχει τολμήσει να κάνει πλαστική; “Πάντα πρέπει να είμαστε ο αυθεντικός εαυτός μας. Αλλά αν κάποιος θέλει να κάνει πλαστική στη μύτη γιατί αυτό πιστεύει πως θα τον κάνει να νιώσει καλύτερα και θα του αρέσει περισσότερο το προφίλ του χάρη σε αυτή την πλαστική εγώ θα του πω “Πήγαινε καν΄το! Κάνε ότι σε κάνει να νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου!”.

Δεν έχω και πολλά να πω: Κάνε ότι σε κάνει να νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου! Επίσης: αυτά τα fillers για τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους ακούγονται πολύ συχνά τελευταία και με έχουν βάλει σε πειρασμό. Είναι ίσως εκείνο το μικρό κάτι που θα έκανα πάνω μου. Προς το παρών, ετοιμάζω σχετικό άρθρο…

Read More

And More