Emily Ratajkowski: γιατί η πρώτη beauty συνεργασία της εκνεύρισε τόσο τους followers της!

Την περασμένη εβδομάδα η Emily Ratajkowski έκλεισε, ή μάλλον, ανακοίνωσε την πρώτη της beauty συνεργασία κι έτσι σήμερα η ίδια είναι και επίσημα η μούσα της αγαπημένης Kerastase. Αλλά, καθώς φαίνεται, αυτή η συνεργασία δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες συνθήκες!

Η Emrata, όπως είναι στο instagram, ανέβασε μια photo και έγραψε: “Τα μαλλιά είναι θεμελιώδες κομμάτι της ομορφιάς, της θηλυκότητας και της ταυτότητας κάθε γυναίκας. Είμαι ενθουσιασμένη που είμαι το νέο πρόσωπο της Kerastase”.

Η αντίδραση των followers της ήταν και άμεση και κάπως αναμενόνεμη. Κάποιοι έγραψαν ότι δεν μπορεί να συνδέει την ομορφιά αποκλειστικά με τα όμορφα μαλλιά γιατί υπάρχουν πολλές γυναίκες εκεί έξω που έχουν χάσει τα μαλλιά τους για διάφορους λόγους και μια τέτοια σύνδεση δεν τους κάνει καθόλου καλό. Κάποιοι άλλοι έγραψαν “έχω βαρεθεί αυτή τη σύνδεση ότι θηλυκότητα= μακριά μαλλιά. Υπάρχουν πολλά κορίτσια χωρίς μαλλιά που είναι εξίσου κούκλες!” και πολλά ακόμη τέτοια.

Γρήγορα, η Emily Ratajkowski άλλαξε το post της και έγραψε: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που είμαι το νέο πρόσωπο της Kerastase! Καλώς ορίσατε good hair days!”.

So excited to announce that I am the new face of @kerastase_official ! Welcome good hair days! Shot by @inezandvinoodh ✨ #Kerastase #KerastaseClub #sponsored

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata) στις

Λίγο αργότερα εκπρόσωποι της Kerastase έβαλαν τα πράγματα στη θέση τους γράφοντας: “Απολογούμαστε για ότι έχει συμβεί και σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε να θίξουμε τον οποιοδήποτε. Φυσικά και η ομορφιά δεν ορίζεται από τα μαλλιά, η ομορφιά είναι κάτι πιο πνευματικό, είναι μια συμπεριφορά που προέρχεται από μέσα μας. Η νέα μας μούσα, η Emily, πιστεύει ότι τα μαλλιά της είναι τρόπος έκφρασης. ‘Οπως είπε: “ο καθένας είναι όμορφος με τον δικό του μοναδικό τρόπο” και συμφωνούμε απόλυτα. Απολογούμαστε για την παρανόηση του προηγούμενου caption γιατί παραλείψαμε όλες αυτές τις διαφορετικές εκφάνσεις της ομορφιάς. Ειλικρινά σας λέμε ότι λυπούμαστε και σας ευχαριστούμε για τις αντιδράσεις σας γιατί μαθαίνουμε κι εμείς καθημερινά!”.

 

“Everyone is uniquely beautiful in their own way” – We share this vision with Emily Ratajkowski and we’re happy to welcome @emrata to our #Kerastase family. #KerastaseClub

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kerastase (@kerastase_official) στις

Και τελικά, με αυτό το τελευταίο post της Emily συμφωνούμε α-πό-λυ-τα: “Ο καθένας είναι όμορφος με τον δικό του μοναδικό τρόπο!”.

 

Read More

And More