Ενυδατικά body lotion σε spray! Το επόμενο big thing;

Ο κόσμος της ομορφιάς δεν μας αφήνει ποτέ να βαριόμαστε. Γιατί πάνω εκεί που πάει κάτι να γίνει, έρχεται το λανσάρισμα ενός προϊόντος που φέρνει επανάσταση, ανοίγει μια ολόκληρη αγορά και όλες συζητάμε γι’ αυτό. Οι πιο χαρακτηριστικές τέτοιες beauty μανίες είναι οι BB και τα λαδάκια μαλλιών από περασμένες χρονιές. Ψάχνοντας για το επόμενο hit που θα χτυπήσει την αγορά έπεσα πάνω σε ένα άρθρο του αμερικάνικου Glamour που μίλαγε για body lotions σε sprays! Δύο brands, η Vaseline που κυκλοφορεί και στην Ελλάδα και η St. Ives, έχουν κυκλοφορήσει σε λιγότερο από μήνα παρόμοια προϊόντα.

Καταμετρώντας τα θετικά και τα αρνητικά από την χρήση ενός τέτοιου προϊόντος στα pros είναι ότι εξοικονομείς χρόνο αφού απλώς ψεκάζεσαι όπως- όπως και στα cons ότι πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική που ψεκάζεις (όλες την έχουμε πατήσει λίγο πολύ από ένα πάτωμα που γλιστράει πολύ επειδή ρίξαμε μπόλικη λακ στα μαλλιά μας).

Πάντως, εν τω μεταξύ και μέχρι να έρθουν τα ενυδατικά body sprays και στην Ελλάδα (και αν έρθουν!), έχεις δοκιμάσει το πρώτο conditioner σώματος; Τσέκαρε εδώ όλα τα info για ένα πραγματικά καινοτόμο προϊόν!

Read More

And More