Επιτέλους έφτασε στην Ελλάδα το gadget που περιμέναμε για τον καθαρισμό του προσώπου!

Ένα από τα πράγματα που με κάνουν χαρούμενη σε αυτή την (beauty) ζωή είναι όταν βλέπω ξανά και ξανά ένα προϊόν στα beauty site του εξωτερικού ή στο instagram και μετά να μαθαίνω ότι αυτό το προϊόν έφτασε και στην Ελλάδα. Και για κάποια προϊόντα χαίρομαι περισσότερο από κάποια άλλα.

Και τώρα, το huge νέο που αν είσαι skincare addict θα σε ενθουσιάσει: τα FOREO, τα gadget με τα οποία πλένεις στο πρόσωπό σου, ήρθαν επιτέλους στην Ελλάδα, αποκλειστικά στα Sephora. Μερικές απαραίτητες συστάσεις που λειτουργούν και ως φρεσκάρισμα μνήμης, παρακάτω…

Τι πρέπει να ξέρεις για τις συσκευές καθαρισμού προσώπου Foreo

Από την σύλληψη της ιδέας το 2013, δημιουργημένο στην Στοκχόλμη, το FOREO βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας, της καινοτομίας και του σχεδιασμού στους τομείς ομορφιάς και ευεξίας, προσφέροντας λύσεις αιχμής που διευκολύνουν την ζωή των ανθρώπων αναφορικά με την περιποίηση της επιδερμίδας .

Ξεκινώντας με την flagship σειρά LUNA – το επαναστατικό μασάζ καθαρισμού προσώπου – η FOREO επέκτεινε σταδιακά το χαρτοφυλάκιο της με επιπλέον τεχνολογικά αναγνωρισμένες σειρές όπως το UFO & UFO mini καθώς και τη συλλογή πολυτελών συλλογών μάσκας.

Όλη την συλλογή, λοιπόν, FOREO- τις συσκευές καθαρισμού αλλά και την σειρά skincare- θα μπορείς να την βρεις πλέον στην Ελλάδα, αποκλειστικά στα Sephora και είμαστε… sooo happy γι’αυτό!

 

Read More

And More