Έπρεπε να αποφασίσουμε ποιο είναι το πιο sexy άρωμα που έχουμε φορέσει ποτέ! Ιδού η λίστα μας!

Το άρωμα είναι πολλά περισσότερα από νότες βάσης, μεσαίες νότες και κορυφής. Είναι πολλά περισσότερα και από ένα cute μπουκαλάκι που θα σταθεί πάνω στο boudoir σου ή εκείνα τα λίγα ml που θα έχεις στην τσάντα σου, αν είσαι εκείνη που, όπως εγώ, ψεκάζεσαι ανά πεντάλεπτο. Το άρωμα είναι μνήμη, ξυπνά συναισθήματα και είναι εκείνο που θα κάνει τον άλλο να σου δώσει το πιο ωραίο- για μένα- κομπλιμέντο: μυρίζεις υπέροχα!

Επίσης, το άρωμα, η μυρωδιά μπορεί να έλξει ή να απωθήσει. Το δεύτερο δεν μας αφορά! Κάναμε ένα σύντομο meeting τα κορίτσια του TLIFE για να συζητήσουμε ποιο είναι εκείνο το πιο sexy άρωμα που έχουμε βάλει ποτέ. Ιδού η λίστα μας!

“Το καλοκαίρι είναι η πιο sexy εποχή του χρόνου. Σκέψου το: τα ρούχα λιγοστεύουν, οι άμυνες πέφτουν και μπλα…μπλα…μπλα. Έχω περάσει τα περισσότερα καλοκαίρια της ζωής μου φορώντας το Bronze Goddess. Έχω γυρίσει τα περισσότερα ελληνικά νησιά και έχω πιει κάμποσα cocktail με κάποιον να με πλησιάζει για να μου πει πόσο ωραία μυρίζω. Τα νησιά ήταν διαφορετικά, τα cocktail όχι πάντα εξίσου πετυχημένα, αλλά το άρωμά μου ήταν το ίδιο: Bronze Goddess, είσαι το πιο sexy άρωμα που έχω βάλει ποτέ κι ας μην έχεις βαριές νότες! Γιατί, τι πιο sexy από την καρύδα;”, Νατάσα Μπερέκου, beauty editor.

 

“I am a Chanel girl, ξεκάθαρα! Μυρίζω πάντα κάτι από Chanel. Gabrielle, Coco Noir και κυρίως και κατά βάση Chanel No5 l’eau premiere. Το βρίσκω ερωτικό, φινετσάτο, πολυτελές και βαθιά διαχρονικό. Ένα ψέκασμα από το πιο ισχυρό C παγκοσμίως και αυτομάτως η αυτοπεποίθησή μου ανεβαίνει. Νιώθω σέξι… και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Τί; Όχι; Ναι. Ο απέναντι εισπράττει πάντα αυτό που νιώθεις. Άρα, Chanel sexiness in a chic way ;)”, Ξένια Ιωάννου, editor in chief.

 

“Έχω δοκιμάσει πολλά αρώματα και τα περισσότερα  από αυτά μου φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο (καταλαβαίνετε τι εννοώ). Επιτυχίες και πάλι επιτυχίες! Παρόλα αυτά τα 3 τελευταία χρόνια αγαπώ το άρωμα της Miu Miu γιατί είναι κάπως πιο androgyne και ταιριάζει περισσότερο στην ..φάση που είμαι τώρα. Δεν ξέρω αν είναι αρκετά sexy εγώ πάντως το λατρεύω και όταν το φοράω νιώθω πολύ όμορφα και πολύ…όμορφη, αν αυτό δεν είναι sexy τότε τι;”, Σοφία Σούζα, fashion editor.
“Τα αρώματα τα λατρεύω και έχω αγαπήσει πολλά στη ζωή μου! Ωστόσο έρωτας είναι ένα και άλλο κανένα! Το Coco mademoiselle της Chanel! Το ανακάλυψε πριν πολλά χρόνια και από τότε είναι ο μοναδικός μου έρωτας παρά το γεγονός ότι που και πού του κάνω απιστίες Είναι από τα λίγα αρώματα που πάντα μου λένε πόσο όμορφα μυρίζω και είναι αυτό που κάποιοι το μυρίζουν… και θυμούνται εμένα!”, Μαρία Ρουμελιώτου, news editor in chief.
“Χμ! Για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σίγουρα θες ένα άρωμα “ζεστό”, σέξι και που να αφήνει στον άλλον μια γλυκιά νοσταλγία κάθε φορά που το μυρίζει, ενώ εσύ περπατάς ανέμελη στο χώρο. Θες ένα άρωμα -που να μπορείς να το φοράς κάθε μέρα και όχι απαραίτητα μόνο αυτήν την ημέρα – και που στο πέρασμά σου θα κάνεις τον σύντροφό του να αναστατωθεί. Το πιο ερωτικό ever άρωμα που θεωρώ ότι είναι must have για αυτήν την ημέρα είναι το Amor Amor της Cacharel! Το όνομά του, το χρώμα της mini size συσκευασίας του, αλλά και το άρωμά του σε παραπέμπει διαχρονικά στην πιο ερωτική ημέρα του χρόνου!”, Νατάσα Στρόβιλα, news editor.
“Κάθε στιγμή είναι συνυφασμένη με ένα άρωμα, μια μυρωδιά, μια ανάμνηση. Το άρωμα που μου φέρνει στο μυαλό αξέχαστες στιγμές και σπάνια απαρνιέμαι είναι το Olympea από Paco Rabbane. Το ανακάλυψα πριν μερικά χρόνια και έχει γίνει το αγαπημένο μου. Εμπνευσμένο από την αρχαία Ελλάδα μου δίνει μια αίσθηση φρεσκάδας που με συντροφεύει καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας (και της νύχτας!). Η βανίλια απογειώνει την όλη σύνθεση και κάθε φορά που το μυρίζω, ταξιδεύω με τη σκέψη σε αγαπημένα μου μέρη”, Άννα Κατζιλλιέρη, new editor.

Read More

And More