Έρχεται νέα συλλογή αρωμάτων Tom Ford Private Blend NEROLI PORTOFINO COLLECTION!

Αν έχεις φορέσει παύλα μυρίσει άρωμα Tom Ford από την συλλογή Private Blend έχεις πάρει μια ιδέα για το τι σημαίνει άρωμα που δεν μπορεί να σου φύγει από το μυαλό. Και για τον Σεπτέμβριο σου έχω κάποια νέα: ο Tom Ford πρόκειται να λανσάρει τρία ολοκαίνουρια αρώματα για την συλλογή Neroli Portofino με έμπνευση από την Μεσόγειο. Αλλά τι θα έλεγες να σε αφήσω να ρίξεις μια κλεφτή ματιά από τώρα; Το deal, όμως, θα είναι να σου δείξω (προς το παρόν) ένα από τα τρία αρώματα που θα γίνουν η επόμενή σου εμμονή.

TOM FORD COSTA AZZURRA

/

Το COSTA AZZURRA θυμίζει το αρωματικό και ψημένο από τον ήλιο τοπίο των παράκτιων μεσογειακών δασών, οπού τα πεύκα και τα πλατάνια σμίγουν με τα άγρια βότανα και το αλμυρό νερό.

Το άρωμα ανοίγει με έναν υπαινιγμό fucus, ένα είδος φυκιού, και στη συνέχεια με τις αμμώδεις, ηλιοψημένες νότες ξύλου συμφωνίας driftwood και agarwood. Μία πικάντικη λάμψη σπόρων ambrette, σπόρων σέλερυ και κάρδαμου μεταφέρουν ανταύγειες φρεσκάδας.

Ένας συνδυασμός armoise, αγριοκυπαρισιού, μυρτιάς, βασιλικού και Γαλλικής λεβάντας συναντιέται με χυμώδη ιταλικά λεμόνια και κίτρινα μανταρίνια. Η παρουσία των πυκνών παράκτιων δασών με πλατάνια, κέδρους και κυπαρίσσια είναι ολοφάνερη.

Τα κεχριμπαρένια εσπεριδοειδή , η ρητίνη από το θάμνο lentisque ,το καπνιστό λιβάνι, τα έλαια θυμιάματος και το vetiver αγγίζουν αισθησιακά τον αέρα, καθώς η σαρκικά πλούσια βανίλια συμπληρώνει τη σύνθεση.

Stay tuned για τα επόμενα δύο…

Read More

And More