Εσύ έχεις προϊόν σε μορφή cushion; Τι είναι, 6 λόγοι να το αποκτήσεις!

Αν αγαπάς την ομορφιά στο νεσεσέρ σου υπάρχει ήδη ένα προϊόν σε μορφή cushion παρά το γεγονός ότι δεν κυκλοφορούν ακόμη πάρα πολλά στην ελληνική αγορά. Αν πάλι, δεν έχεις ένα προϊόν σε μορφή cushion αυτό το post θα γίνει η αφορμή για να αποκτήσεις ένα.

Για τα cushion προϊόντα σου είχαμε μιλήσει στις αρχές της περασμένης χρονιάς όταν ο οίκος Lancome έφερε και στην ελληνική αγορά το πρώτο make up σε μορφή cushion compact (δες εδώ). Τι είναι, όμως, τα cushion προϊόντα και από πού έρχονται; Η Κορέα, η καρδιά της κοσμετολογίας είναι η προφανής απάντηση και αυτό που τα χαρακτηρίζει είναι πως το υγρό προϊόν μακιγιάζ είναι “κρυμμένο” κάτω από ένα μαξιλαράκι το οποίο αφού πιέσεις με ένα σφουγγάρι κάνει το προϊόν να έρθει στην επιφάνεια.

Κι ενώ στην αρχή είχαμε να κάνουμε μόνο με foundation, δηλαδή make up, σε τέτοια μορφή, η τεχνολογία γρήγορα πέρασε στα ρουζ, ακόμη και στα προϊόντα χειλιών που σου εξασφαλίζουν ένα φυσικό αναψοκοκκίνισμα στην πρώτη περίπτωση κι ένα εφέ φρεσκοφιλημένων χειλιών στην δεύτερη.

Αν με ρωτήσεις γιατί να τα βάλεις στην τσάντα σου έχω κάποια επιχειρήματα να σου πω όπως για να είσαι ενημερωμένη αλλά και γιατί τα cushion είναι super πρακτικά και τέλεια για make up on the go (αν, ας πούμε, βάφεσαι στο αυτοκίνητο. Με alarm. Σταματημένη δεξιά) ή αν ταξιδεύεις συχνά και δεν θέλεις να εχεις το άγχος του χυμένου make up μέσα στη βαλίτσα σου.

Αν πάλι με ρωτήσεις γιατί τώρα ένα τέτοιο αφιέρωμα στα cushion θα σου πω πως μεγάλοι οίκοι καλλυντικών όπως Estee Lauder και Lancome ετοιμάζουν ή έχουν ήδη κυκλοφορήσει μεγάλα cushion λανσαρίσματα ενώ και η The Body Shop έβαλε στο cushion foundation που μόλις λάνσαρε aloe vera που είναι ιδανική και για να δροσίζει το πρόσωπό σου όταν νιώθεις να ζεσταίνεσαι (yeap! Σου ρίχνει τη θερμοκρασία κατά ένα βαθμό!).

Από την θεωρία στην πράξη!
Πού θα βρεις τα τύπου cushion προϊόντα στην ελληνική αγορά, τι είναι και πόσο κοστίζουν; Στα έχουμε συγκεντρωμένα όλα εδώ!

Read More

And More