Εσύ το χρησιμοποιείς; Ο δερματολόγος της Priyanka Chopra λέει ότι αυτό το προϊόν είναι πολύ σημαντικό!

Υπάρχει ένα προϊόν που πολλές από εμάς το αμελούμε (όχι εγώ!) και, όμως, αυτό το προϊόν είναι απαραίτητο για να είναι η επιδερμίδα μας όμορφη και το PH μας ισορροπημένο. Μπαίνει μετά τον καθαρισμό και πριν το serum ή την κρέμα μας. Μάλιστα, η δερματολόγος της Priyanka Chopra (σ.σ. μόλις παντρεύτηκε) μιλώντας για τις beauty συνήθειές της, είπε πως αυτό το προϊόν- step είναι απαραίτητο για ένα σωστό skincare routine. Μαντεύεις ποιο μπορεί να είναι;

Η δερματολόγος Nichola Joss μίλησε στο Refinery29 και έδωσε την ρουτίνα περιποίησης που πρέπει να ακολουθούμε πρωί και βράδυ, η οποία περιλαμβάνει οπωσδήποτε λοσιόν!
“Όταν ξυπνάς το πρωί καθάρισε το πρόσωπό σου χρησιμοποιώντας ένα απαλό micellar water, όπως αυτό της Avene. Έπειτα- κάτι που πολλοί το ξεχνάνε!- βάλε στο πρόσωπό σου μια ήπια λοσιόν. Είναι σημαντικό βήμα γιατί θα σε απαλλάξει από υπολείμματα καθαριστικού προϊόντος τα οποία αν δεν αφαιρεθούν σωστά, θα αφήσουν την επιδερμίδα σου θαμπή και κουρασμένη. Προτείνω συνήθως το Glycolic Acid Toner της Ordinary ή το Glossier Solution, τα οποία βοηθούν να επανέλθει το PH της επιδερμίδας στα σωστά επίπεδα (5.5) και την βοηθούν να γίνει καλύτερη!”.
Πράγματι, η λοσιόν είναι απαραίτητο step για να “συνέλθει” το PH της επιδερμίδας μας από το σαπούνι και τον καθαρισμό, γιατί το μη ισορροπημένο PH είναι πρόσφορο έδαφος για να εμφανιστούν σπυράκια! Συμπέρασμα: χρειάζεσαι λοσιόν, end of story! Κι εδώ θα βρεις τις αγαπημένες μας!


Read More

And More