Έχεις εύθραυστο δέρμα και θέλεις απόλυτη ασφάλεια κάτω από τον ήλιο; Αυτό είναι το αντηλιακό σου!

Υπάρχει μια κατηγορία ανθρώπων που η έκθεση στον ήλιο τους προκαλεί τρόμο. Και αυτή η κατηγορία ολοένα και αυξάνεται γιατί α) ο ήλιος γίνεται όλο και πιο επικίνδυνος β) η επιδερμίδα γίνεται όλο και πιο εύθραυστη.

Αν ανήκεις σε αυτή τη μεγάλη κατηγορία (όλοι ανήκουμε, τελικά!) σου έχουμε σπουδαία νέα! Νέα που θα χαροποιήσουν όποιον-α θέλει να εκτίθεται στον ήλιο με ασφάλεια και απόλυτη προστασία!

Μετά από έρευνα 7 ετών, η A-DERMA απαντά σε όλα τα εύθραυστα δέρματα, παθολογικά ή μη, προσφέροντάς τους ολοκληρωμένη προστασία απέναντι στον ήλιο!
Πιστή στις αξίες της και διατηρώντας την ήδη πλούσια κληρονομιά της, η A-DERMA κάνει το επόμενο βήμα στις υπηρεσίες του εύθραυστου δέρματος και παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων υψηλής αντηλιακής προστασίας A-DERMA PROTECT, με Έλαιο Νεαρών Βλαστών Βρώμης Rhealba®.

Τα νέα αντηλιακά A-DERMA που αποτελούν πραγματική καινοτομία όσον αφορά στην προστασία από τον ήλιο δρουν σε τρία επίπεδα καθώς εξασφαλίζουν:

1. Ασφαλή προστασία, χάρη στο κατοχυρωμένο φωτοπροστατευτικό σύστημα της Pierre Fabre και SPF 50+.
2. Ενίσχυση του δερματικού φραγμού, χάρη στο κατοχυρωμένο λιπιδικό μόριο Barriestolide®, που προέρχεται από το Έλαιο Νεαρών Βλαστών Βρώμης Rhealba®.
3. Διασφάλιση της κυτταρικής άμυνας κατά των UVA, χάρη στο Έλαιο Νεαρών Βλαστών Βρώμης Rhealba®.

Και για να έχεις πλήρη εικόνα για την δράση της νέας σειράς αντηλιακών Α-DERMA PROTECT από τα επιστημονικά εργαστήρια μέχρι την παραλία, δες το βίντεο παρακάτω…

A-DERMA PROTECT! Επειδή το 100% των δερμάτων γίνονται εύθραυστα στον ήλιο!

Read More

And More