Έχεις μεγάλα φρύδια; Να τι σημαίνει για τον χαρακτήρα σου, σύμφωνα με τους επιστήμονες!

Παχιά, μεγάλα, αντρικά, πλούσια φρύδια. Όποιο επίθετο και αν τους δώσεις, είναι τα φρύδια που θέλουμε. Αλλά αν ήξερες τι σημαίνει αυτό για τον χαρακτήρα σου, μπορεί να μην τα ήθελες καν! Σύμφωνα με επιστήμονες και νέες έρευνες τα παχιά φρύδια κρύβουν έναν ναρκισσιστικό χαρακτήρα!

Πιο συγκεκριμένα, οι έρευνες έγιναν από το Πανεπιστήμιο του Τορόντο και η διαδικασία που ακολουθήθηκε ήταν οι εξής: οι ερευνητές πήραν μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων για να συμπληρώσουν το Narcissistic Personality Inventory (ένα στάνταρ ερωτηματολόγιο που μετράει τα επίπεδα ναρκισισμού). Αφού κρόπαραν τις φωτογραφίες ώστε να φαίνονται μόνο τα φρύδια, οι ερευνητές έδειξαν τις φωτογραφίες σε ένα άλλο γκρουπ ανθρώπων οι οποίοι ήταν σε θέση να προσδιορίσουν σωστά τους ναρκισσιστές συμμετέχοντες με βάση μόνο τα φρύδια τους. Επί της ουσίας, αυτό που τους ζήτησαν ήταν να αντιστοιχίσουν τα… φρύδια που έβλεπαν στις φωτογραφίες με τις απαντήσεις.

Το τελικό συμπέρασμα; Όσο πιο παχιά ήταν τα φρύδια τόσο πιο εγωκεντρικό ήταν το άτομο.”Οι ναρκισσιστές αγαπούν την προσοχή και τον θαυμασμό των άλλων και διατηρούν τα παχιά τους φρύδια προκειμένου να τους προσέχουν, να τους αναγνωρίζουν και να τους θυμούνται!”, δήλωσε η συγγραφές της έρευνας, Miranda Giacomin, PhD.

Αυτό δεν σημαίνει ότι το να γεμίζεις τα φρύδια σου κάθε πρωί με ένα μολύβι ή σκιά σε κάνει ναρκισσιστή για μερικές ώρες. Ούτε ότι στα 90’s είχαμε λιγότερους από δαύτους. Αλλά ακόμη και αν έτσι έχουν τα πράγματα, τι το κακό μπορεί να έχει να είσαι και λιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγακι ναρκισσιστής;

 

Read More

And More