Εχμμμ! Η Eva Longoria μυρίζει White Diamonds και… κοτόπουλο;

Πριν λίγες μέρες το άρωμα της Elizabeth Taylor, το White Diamonds που είναι αι το πρώτο, πρώτο άρωμα που δημιουργήθηκε ποτέ από διάσημο-η έκλεισε τα 25 του χρόνια. Και με αφορμή αυτό στην Νέα Υόρκη έγινε ένα event με οικοδέσποινα την Eva Longoria.

Η Eva Longoria που έχει κάμποσα κοινά με την Elizabeth Arden μιας και δεν την έχουμε δει σχεδόν ποτέ χωρίς τις ψεύτικες βλεφαρίδες και τα τακούνια της (αντίστοιχα, η Elizabeth Arden δεν έβγαζε ποτέ το άρωμά της και τα διαμαντένια σκουλαρίκια της) μίλησε στις εκεί συναδέλφους για τα δικά της αγαπημένα αρώματα.

Και το δικό της αγαπημένο άρωμα (ή τουλάχιστον, μεταξύ άλλων δικό της αγαπημένο!) δεν είναι αυτό που νομίζεις!

Το πρώτο άρωμα που αγόρασε
“Είναι αλήθεια! Το πρώτο άρωμα που έκανα οικονομίες για να αγοράσω ήταν το White Diamonds της Elizabeth Taylor!”.

Η πρώτη της αρωματική ανάμνηση
“Οι πρώτες μου αρωματικές αναμνήσεις περιλαμβάνουν φαγητό και μαγείρεμα. Βάζεις σκόρδο και λάδι σε ένα τηγάνι και όλο το σπίτι γεμίζει με ένα υπέροχο άρωμα!”.

Το κόκκινο χαλί και η μυρωδιά… κοτόπουλου!
“Θυμάμαι μια φορά ήμουν στο κόκκινο χαλί αλλά πριν πάω και όσο ετοιμαζόμουν μαγείρευα παράλληλα. Οπότε μαγείρευα ένα κοτόπουλο και έκανα διαλείμματα για να φτιάξω τα μαλλιά μου και να κάνω μακιγιάζ. Και πήγαινα μπρος και πίσω για να δω το κοτόπουλο και να συνεχίσω με το make up. Και όταν έφτασα μετά στο κόκκινο χαλί κάποιος μου είπε “μυρίζεις τέλεια”.”Είναι κοτόπουλο! Μαγείρευα ένα κοτόπουλο πριν έθρω!, του απάντησα!”.

Και κάπως έτσι, η Eva Longoria πήρε κάποιους ακόμη extra πόντους συμπάθειας!

Αλήθεια, εσένα ποια είναι η πιο αγαπημένη σου μυρωδιά;

Read More

And More