Frank body: αυτό το body scrub με glitter έχει μια waiting list 50.000 ατόμων

Ως beauty editor φτάνουν στα χέρια μου δεκάδες καλλυντικά. Αλλά υπάρχουν και κάποια τα οποία δυστυχώς δεν έρχονται στην Ελλάδα άρα αναπόφευκτα όχι και στα δικά μου χέρια. Καλλυντικά τα οποία λόγω beauty εμμονής θα τα ήθελα πολύ. Δεν θα σε μπερδέψω άλλο!

Υπάρχει ένα brand, το Frank Body που είναι πολύ αγαπημένο των beauty junkie και έχει γίνει διάσημο για το scrub από καφέ που σου δίνει super απαλή επιδερμίδα και είναι αυτό που βλέπεις παρακάτω…

Πρόκειται για ένα body scrub από καφέ που είναι πολύ αγαπητό στους instagrammers ίσως γιατί πέρα από τα αποτελέσματα που έχει στην επιδερμίδα σου (για να μην μιλήσω για την κυτταρίτιδα) είναι και πολύ φωτογραφίσιμο!

Το συγκεκριμένο brand, λοιπόν, (aka Frank Body που το βρίσκεις εδώ online) πρόκειται να κυκλοφορήσει την 1η Μαϊου ένα συλλεκτικό body scrub με glitter το οποίο απαλύνει την επιδερμίδα, διώχνει τα νεκρά κύτταρα και αφήνει στο δέρμα την τέλεια λάμψη. Είναι το προϊόν το οποίο θα δεις παρακάτω και δεν γίνεται να μην σου τραβήξει την προσοχή από το packaging κιόλας!

Το συγκεκριμένο scrub είχε ήδη σταλεί στις beauty editors στην Αμερική όπου και έχει έδρα το brand οι οποίες με την σειρά τους το λάτρεψαν και έγραψαν για αυτό τα καλύτερα. Ήταν κάπως αναπόφευκτο, λοιπόν, να δημιουργηθεί μια waiting list μεγάλη. Αλλά ποτέ δεν περίμενε κανείς ότι αυτή η waiting list θα έφτανε τα 50.000 άτομα! Yeap! 50.000 άτομα!

Αναζητώντας κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα, όχι απαραίτητα glittery, αλλά σε μορφή scrub εντόπισα αυτό το scrub από κόκκους καφέ. Το Body Boom κάνει τέλεια απολέπιση, βοηθά να φύγουν οι τοξίνες, διώχνει την κυτταρίτιδα και μπορείς να το παραγγείλεις online εδώ στο beauty-hall. Η τιμή του είναι €16.90

Read More

And More