Γιατί η Emma Stone φόρεσε μοβ κραγιόν! Το κρυφό beauty μήνυμα!

Είναι η 489η φορά που πληκτρολογώ κάτι τέτοιο αλλά: στα χθεσινοβραδινά Golden Globes οι διάσημες αποφάσισαν να φορέσουν μαύρα gowns στο πλαίσιο του Time’s Up κινήματος εναντίον της σεξουαλικής κακοποίησης των γυναικών.

Αλλά να που η Emma Stone και το beauty squad της αποφάσισε να το πάει πολλά βήματα παραπέρα και να περάσει το δικό της beauty μήνυμα και μέσα από το μακιγιάζ της. Η Rachel Goodwin, beauty director του οίκου Nars, που ανέλαβε το μακιγιάζ της Emma Stone είπε στο αμερικάνικο People: “Όταν έφτασε στα αυτιά μου η πληροφορία ότι οι γυναίκες θα έφταναν στο κόκκινο χαλί φορώντας μαύρα φορέματα για να περάσουν αυτό το μήνυμα, ήθελα να κάνω κάτι αντίστοιχο και μέσα από το μακιγιάζ”.

Η ίδια, λοιπόν, ανέτρεξε σε βιβλία, διάβασε και έμαθε ότι τον 19ο αιώνα οι φεμινίστριες φορούσαν καρφίτσες, κορδέλες και άλλα αξεσουάρ σε χρώματα όπως μοβ, σμαραγδί και λευκό θέλοντας έτσι να περάσουν το μήνυμα ότι θέλουν κι εκείνες να ψηφίσουν!

Έτσι, λοιπόν, η makeup artist δημιούργησε ένα μακιγιάζ για την Emma Stone το οποίο στηρίζονταν σε αυτές τις τρεις συμβολικές αποχρώσεις: σμαραγδί και λευκό στα μάτια και βιολετί στα χείλη: “‘Ηθελα να κάνω ένα μακιγιάζ που να είναι κάτι περισσότερο από μάσκαρα και κραγιόν!”, είπε.

Πιο συγκεκριμένα, χρησιμοποίησε ένα μολύβι σε σκούρο σμαραγδί κοντά στην ρίζα του άνω και κάτω βλεφάρου και έσβησε από πάνω με μια πράσινη σκιά από την limited edition παλέτα Man Ray και δημιούργησε ένα smokey, ενώ στις εσωτερικές γωνίες τοποθέτησε λευκή σκιά για να αποτυπώσει την “αγνότητα”. Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ με μοβ αποχρώσεις σε μάγουλα και χείλη.

 

Read More

And More