Γιατί η Jessica Chastain παρακολουθούσε φανατικά τα tutorials της Kim Kardashian!

Γιατί η Jessica Chastain παρακολουθούσε φανατικά τα tutorials της Kim Kardashian! | tlife.gr

Ο κόσμος του youtube είναι ένας πολύ ιδιαίτερος κόσμος με τεράστια δυναμική. Γιατί αρκεί να δεις δέκα λεπτά ένα video tutorial που έχει να κάνει με μακιγιάζ και θα έχεις μάθει 150 διαφορετικά beauty tips. Και αυτή η κρυφή beauty εμμονή δεν είναι μόνο δική μας. Χολιγουντιανές stars που έχουν προταθεί για Χρυσή Σφαίρα υποκύπτουν στον ίδιο πειρασμό. Όπως η Jessica Chastain.

H Jessica Chastain, λοιπόν, μόλις έδωσε μια συνέντευξη στο W όπου είπε ότι παρακολουθεί φανατικά τα tutotiarls της Kim Kardashian τον τελευταίο καιρό. Ο λόγος; Κάτι περισσότερο από το να ξεσηκώσει τα μυστικά της για τέλειο contouring!

Η χολιγουντιανή ηθοποιός το έκανε για τις ανάγκες της νέας της ταινίας, Molly’s Game, η οποία βασίζεται σε αληθινή ιστορία και πραγματεύεται την δύναμη και την δυναμική της σύγχρονης γυναίκας σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία. «Σκεφτόμουν όλα αυτά που πρέπει να κάνουν οι γυναίκες για να ξεχωρίσουν σε μια κοινωνία που οι άντρες έχουν τον έλεγχο. Και μετά σκέφτηκα: Ω, θεέ μου! Οι Kardashians είναι ένα εκπληκτικό παράδειγμα τέτοιας δύναμης!».

Στην ίδια της συνέντευξη η Jessica Chastain εξήγησε ότι η Bloom Molly την οποία υποδύεται, μεταμορφώνεται κατά την διάρκεια της ταινίας, φοράει πιο ψηλά τακούνια, ντύνεται πιο θηλυκά και βάφεται εντονότερα. «Για να υιοθετήσω κι εγώ αυτό το μακιγιάζ στράφηκα στα tutorials της Kim Kardashian ώστε να δω τι υπάρχει πίσω από αυτό!».

Τέλος, η Jessica Chastain πρόσθεσε σε αυτή της την συνέντευξη: «Σε αυτή την ταινία μεταμορφώθηκα τόσο που δεν ήμουν καθόλου εγώ. Κι όμως, οι περισσότεροι μου είπαν ότι ήμουν στα καλύτερά μου!». Παρακάτω, η ηθοποιός στην νέα της ταινία για να έχεις κι εσύ άποψη!

READ more