Γιατί η Kim Kardashian αποφάσισε να βγει ολόγυμνη για το νέο της άρωμα!

Εδώ και κάμποσο καιρό ο κόσμος της ομορφιάς ασχολείται με το γυμνό σώμα της Kim Kardashian η οποία στήριξε το νέο της αρωματικό λανσάρισμα σε αυτό και σε περίπτωση που έχεις χάσει τις beauty εξελίξεις, έφτιαξε ένα καλούπι από το σώμα της και έπειτα δημιούργησε το μπουκάλι του νέου της αρώματος. Το πιο juicy κομμάτι είναι ότι όσο γίνονταν αυτά, η Kim βομβάρδιζε το instagram με φωτογραφίες τέτοιου τύπου…

View this post on Instagram

TWO MORE DAYS – KKW BODY @KKWFRAGRANCE

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Γιατί, όμως, μπήκε σε όλη αυτή τη διαδικασία να γδυθεί; “Ειλικρινά, πέρασα τους τελευταίους 8-10 μήνες κάνοντας εντατική γυμναστική με τον γυμναστή μου. Ορκίζομαι ότι το σώμα μου δεν ήταν ποτέ καλύτερο από ότι είναι τώρα. Οπότε, γιατί όχι;”, ήταν η απάντηση που έδωσε στο Ε! News και αν μη τι άλλο, εκτιμάμε την ειλικρίνειά της. Επίσης: έχεις πασχίσει τόσο, έχεις κάνει διατροφή, έχεις κάνει γυμναστική, έχεις κόψει τις επιδρομές στο ψυγείο μεταμεσονύχια, οπότε ναι Kim, είμαστε μαζί σου!

Από την άλλη, βέβαια, υπάρχει και αυτή η πολύ ενδιαφέρουσα οπτική μιας instagramer που ανέβασε την παρακάτω photo- αναπαράσταση της πόζας της Kim.

https://www.instagram.com/p/BiLSWV4hV_t/?taken-by=eatthecaketoo

“Ένα από αυτά τα σώματα το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας το θεωρεί τέλειο. Το σώμα μου έχει αυτή την ευκαιρία να επικοινωνήσει μια διαφορετική πραγματικότητα για το τι είναι τέλειο. ΤΕΛΕΙΟ: το να έχεις όλα τα απαιτούμενα ή επιθυμητά χαρακτηριστικά… Σταματήστε να αγωνίζεστε να είστε τέλειοι, γιατί μαντέψετε τι, είστε εκεί! Σήμερα, αυτή την συγκεκριμένη στιγμή, το σώμα μου είναι όσο καλύτερο μπορεί να είναι. Δεν μπορώ να το αλλάξω σήμερα και ίσως αύριο να είναι διαφορερικό, αλλά και πάλι θα εξακολουθεί να είναι τέλειο. Όλα τα σώματα είναι καλά σώματα!”, έγραψε η ίδια. Και πραγματικά Kim, είμαστε μαζί σου! Αλλά ξέρεις κάτι; Μέχρι να φτάσουμε να δούμε το σώμα μας τόσο τέλειο ώστε να θέλουμε να το κάνουμε καλούπι, προτιμάμε να δείχνουμε την αγάπη μας σε αυτό με κάθε ευκαιρία. Και γυμνάζοντάς το και τρώγοντας εκείνο το cake!

 

 

 

Read More

And More