Γιατί να βάλεις… αλουμινόχαρτα στο πρόσωπό σου!

Έχουμε πιει πολύ. Και Έχουμε ακούσει πολλά beauty tips για το hangover. Και έχουμε δοκιμάσει άλλα τόσα. Αλλά αυτό ανήκει στην δεν-έχει-φτάσει-στα-αυτιά-μου-κάτι-πιο-περίεργο κατηγορία. Και το μάθαμε διά στόματος Ramy Gafni, beauty guru από τα χέρια του οποίου έχουν περάσει κάμποσες star.
Σύμφωνα με τον beauty guru, λοιπόν, η φάση είναι η εξής: ξυπνάς μετά από πολύ αλκοόλ. Φτιάχνεις τον καφέ σου (που δεν είμαι τόσο σίγουρη αν είναι καλό να πίνεις καφέ μετά το hangover) και εν τω μεταξύ κόβεις μερικά κομμάτια αλουμινόχαρτου. Τα τοποθετείς στο ψυγείο σου για περίπου μια ώρα (εν τω μεταξύ πίνεις τον καφέ σου και προσπαθείς να συνέλθεις). Βγάζεις τα αλουμινόχαρτα από το ψυγείο και τα τοποθετείς στο πρόσωπό σου. Ξαπλώνεις και πιέζεις απαλά με τις παλάμες σου.
Το παγωμένο αλουμινόχαρτο αποσυμφορίζει από τα πρηξίματα που έχουν προκληθεί λόγω κατακράτησης που με την σειρά της έχει προκληθεί από την κατανάλωση αλκοόλ. Και κάπως έτσι μετά από κάποια λεπτά το πρόσωπό σου είναι καλύτερο.
Ο Ramy Gafni έχει στο πελατολόγιό του τις BritneySpears, LindsayLohan και NicoleRichie οπότε ξέρει καλύτερα!
Τι λέει η δερματολόγος Μάργκυ Καπελάρη: Το αλουμινόχαρτο είναι καλός αγωγός… ψύχους. Όταν βάζεις αλουμινόχαρτα στο ψυγείο σου παγώνουν πολύ γρήγορα και είναι σαν να κάνεις κομπρέσες στο πρόσωπο!

Read More

And More