Γιατί η νέα μάσκαρα της Benefit είναι από άλλον πλανήτη! Την δοκιμάσαμε πρώτες!

Πολλά πράγματα στην ομορφιά είναι θέμα marketing. Ας πούμε: τα Glossier είναι ένα brand που έχει συνδέσει το όνομά του με το coolness και ξέρεις ότι αν έχεις ένα τέτοιο προϊόν μέσα στο νεσεσέρ σου θα είσαι κι εσύ cool. Και κάνεις τα πάντα για να το αποκτήσεις. Το πολύ ευχάριστο δε, είναι όταν διαπιστώνεις ότι πίσω από το καλό marketing υπάρχει ένα ακόμη καλύτερο προϊόν που κάνει δουλειά!

Εδώ και λίγες μέρες, λοιπόν, η Benefit έκανε teasing μέσα από τα social για ένα νέο, επ highlighterικείμενο προϊόν. Και ήταν τόσο έξυπνο αυτό το teasing που δεν σε ένοιαζε καν ποιο είναι το προϊόν! Γιατί όλα αυτά τα hints που αποκαλύπτονταν καθημερινά αλλά και το πανέξυπνο concept που σε προκαλούσε να μαντέψεις και να ανεβάσεις το δικό σου story με μαντεψιές για το ποιο θα είναι το προϊόν που θα λανσαριστεί από μέρα σε μέρα (να σημειωθεί ότι έπεσα μέσα κατά 50% γιατί υπέθεσα ότι επρόκειτο είτε για μάσκαρα είτε για highlighter. Bingo #kindof).

Το λανσάρισμα, λοιπόν, είναι η μάσκαρα BAD Gal BANG της Benefit η οποία κοστίζει €27.90 και μπορείς ήδη να βρεις στα Sephora. Η μάσκαρα χαρίζει έντονο όγκο με 360 αποτέλεσμα και διάρκεια 36 ώρες. Ok, το τελευταίο part είναι ίσως περιττό εκτός αν είσαι 18 χρονών- βγαίνεις συστηματικά- δεν κοιμάσαι ποτέ! Το βασικό, όμως, claim του συγκεκριμένου προϊόντος είναι ότι είναι από άλλο πλανήτη. Γιατί αυτό; Η φόρμουλα της αψηφά την βαρύτητα καθώς περιέχει αερο-σωματίδια, ένα από τα ελαφρύτερα γνωστά υλικά στον κόσμο το οποίο συναντάται και στο διάστημα (εξού και ο άλλος πλανήτης!).

Στα πρακτικά: αυτή η μάσκαρα δεν έμεινε στο τέλειο marketing! Αυτή η μάσκαρα κάνει και φοβερή δουλειά! Η Jo (aka Ιωάννα Κούρου- fashion and fitness editor του TLIFE) την δοκίμασε πρώτη όταν έφτασε στο γραφείο (φοράω βλεφαρίδες- extensions/ δεν μπορούσα να το κάνω) και ιδού το before after! Εχμ! Το θεαματικό before- after!

BEFORE

AFTER

“Το συγκεκριμένο βουρτσάκι είναι πλαστικό και δεν το αγαπώ! Αλλά το αποτέλεσμα είναι απίστευτο! Με ένα πέρασμα οι βλεφαρίδες μου έγιναν huge οπότε νομίζω αυτή θα γίνει η μάσκαρά μου!”.

Εντυπώσεις;

Read More

And More