Γιατί ο κόσμος της ομορφιάς είναι έξαλλος με την οικογένεια του Donald Trump!

Αύριο είναι η ορκωμοσία του Προέδρου των ΗΠΑ, Donald Trump. Και αυτός ο πρόεδρος δεν είναι καθόλου αρεστός όχι μόνο στους πολίτες αλλά και στον κόσμο της μόδας. Ο Tom Ford αρνήθηκε να ντύσει την σύζυγό του, Melania Trump (δες εδώ στο fashion όλο το story). Και τώρα, όλη αυτή τη δυσαρέσκεια ήρθε να συμπληρώσει και ο beauty κόσμος!

Λίγες ώρες πριν την ορκωμοσία, μια hair stylist, η Tricia Kelly μίλησε στην Washington Post και αποκάλυψε ότι μια βοηθός της πρώην συζύγου του Donald Trump την προσέγγισε προκειμένου να κάνει τα μαλλιά της πρώην συζύγου του, Marla Maples, αλλά και της κόρης του, Tiffany Trump χωρίς πληρωμή!

“Αρχικά μου είπε πως το budget που διέθετε και για τις δύο, για make up και μαλλιά, ήταν $300”, είπε η ίδια στην Washington Post παρά το γεγονός ότι εκείνη χρεώνει $150 τα μεταφορικά της συν την εργασία που θα κάνει. Όταν η Kelly συμφώνησε να πληρωθεί $200 και για τα δύο άτομα, την πρώην σύζυγο και την κόρη, τότε η γραμματέας της είπε να το κάνει εντελώς δωρεάν με αντάλλαγμα τη διαφήμιση και τα tag που θα της έκαναν στα social media. “Εξεπλάγην! Τους απάντησα ότι δουλεύω για τα χρήματα και όχι δωρεάν!”.


Και όπως αναφέρει η Washington Post, μπορεί να μην είναι παράνομο να δέχεται η οικογένεια του Προέδρου κάποιες δωρεάν υπηρεσίες, όμως, “υπάρχουν άνθρωποι που παίρνουν πολύ λιγότερα χρήματα και πληρώνουν κανονικά τα πάντα. Σε αυτούς συγκαταλέγονται και οι άνθρωποι που εργάζονται και στον Λευκό Οίκο”. Δεν θα έπρεπε, λοιπόν, ο Donald Trump και η οικογένειά του να δίνουν το σωστό παράδειγμα. Στο κάτω- κάτω, το να ξοδέψουν εκείνοι $300 δολάρια για make up- μαλλιά είναι σαν να πεταγόμαστε εμείς μέχρι το περίπτερο να αγοράσουμε ένα αναψυκτικό.

Update: Όταν δημοσιεύθηκε η ιστορία αυτή στην Washington Post, η hair stylist έλαβε το εξής μήνυμα από την γραμματέα της πρώην συζύγου του Donald Trump: “Τα βάζεις με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ! Η Maples είναι συνηθισμένη σε ένα συγκεκριμένο τρόπο ζωής και δεν το καταλαβαίνεις!”. Και κάπως έτσι, τα έκανε ακόμη χειρότερα…

Αλήθεια, εσύ τι γνώμη έχεις;

Read More

And More