Η Gigi Hadid χρησιμοποιεί αυτό το προϊόν για να “παχαίνει” τα φρύδια της!

Είναι ανακουφιστικό να ξέρεις ότι αυτές οι διάσημες που χαζεύεις είναι κάτι λιγότερο από αυτό το τέλειο που βλέπεις και πως και οι ίδιες στηρίζονται σε μερικά beauty goodies που τις βοηθούν να ομορφύνουν. Περισσότερο.

Για παράδειγμα: βλέποντας την Gigi Hadid διαπιστώνεις πόσο φανταστικά- μεταξύ άλλων- φρύδια έχει τα οποία (thank God!) δεν είναι λόγω DNA και μόνο αλλά και λόγω της χρήσης του σωστού προϊόντος. Ποιο είναι αυτό; Η Gigi το αποκάλυψε σε πρόσφατο story που ανέβασε.

Το προϊόν, λοιπόν, που χρησιμοποιεί είναι το Maybelline New York Tattoo Studio Brow Tint Pen στην απόχρωση Soft Brown. Το εντυπωσιακό με αυτό το προϊόν είναι ότι χρησιμοποιώντας το σωστά, δηλαδή με κοφτές κάθετες κινήσεις, δημιουργείς το εφέ πραγματικού φρυδιού! Μάλιστα, ένα tip για να χρησιμοποιείς σωστά το προϊόν είναι να το απλώνεις πάνω σε εντελώς στεγνή επιδερμίδα και χωρίς να έχεις βάλει foundaton ή ενυδατική. Τέλος, ένα ακόμη tip είναι αφού το απλώσεις να χτενίσεις ένα βουρτσάκι όμοιο με αυτό της μάσκαρα, ανοδικά για να το κάνεις να δείχνει πιο soft.

Το συγκεκριμένο προϊόν δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη στην Ελλάδα, αλλά τώρα που το γνωρίζουμε θα το αποκτήσουμε asap, δηλαδή με το που “προσγειωθεί” στα ράφια των καταστημάτων καλλυντικών!

 

Read More

And More