Αυτά είναι τα δύο βήματα που η Τατιάνα δεν παραλείπει ποτέ στο skincare της!

Skin first! Σε σχέση με την ομορφιά αυτό είναι κάτι που φροντίζουμε να υπενθυμίζουμε στους εαυτούς μας σαν μάντρα! Και φαίνεται πως δεν είμαστε οι μόνες. Η Τατιάνα αγαπά το skincare γιατί ξέρει πολύ καλά ότι μόνο αν έχεις την τέλεια επιδερμίδα που λειτουργεί ως καμβάς, το μακιγιάζ μπορεί να είναι εξίσου τέλειο! Στο instagram της, λοιπόν, μας αποκάλυψε και τα δύο step- προϊόντα που δεν παραλείπει ποτέ σε ότι έχει να κάνει με την φροντίδα του προσώπου της, από τα SkourasMed. Κράτησε σημειώσεις:

-Το Protect and Hydrate SPF30 είναι η αντηλιακή που με ένα βήμα σου εξασφαλίζει τριπλό αποτέλεσμα αφού 1) εξασφαλίζει ισχυρή προστασία από την UVA/UVB ακτινοβολία 2) ενυδατώνει σε βάθος χάρη στα μόρια υαλουρονικού και 3) προλαμβάνει/ αντιμετωπίζει τις κηλίδες και τη φωτογήρανση χάρη στη βιταμίνη Ε.

-Το Hyaluronic Acid Supreme Hydration είναι ένας ορός υαλουρονικού που ανορθώνει, συσφίγγει και ενυδατώνει αμέσως την επιδερμίδα, επαναφέροντας τη λάμψη, ενώ ταυτόχρονα «γεμίζει» τις ρυτίδες. Το συγκεκριμένο προϊόν, μάλιστα, είναι ένα προϊόν που η Τατιάνα δεν παραλείπει ποτέ από το καθημερινό της skincare, ενώ φοριέται πρωί και βράδυ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μάλιστα, τις προηγούμενες μέρες έδινε και τα αγαπημένα της προϊόντα σε διαγωνισμό. Stay tuned για την επόμενη φορά! Εν τω μεταξύ, μπορείς να αναζητήσεις τα προϊόντα εδώ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

✨ giveaway✨ Ξέρετε πόσο λατρεύω να φροντίζω το πρόσωπό μου & σήμερα χαρίζω σε μια από εσάς τα αγαπημένα #SkourasMed μυστικά μου! ▪SPF30 Protect & Hydrate: Η αντιηλιακή προσώπου 3πλής δράσης που φοράω καθημερινά. Και ισχυρή προστασία από τη UVA/UVB ακτινοβολία και μόρια υαλουρονικού για φοβερή ενυδάτωση και βιταμίνη Ε ενάντια στις κηλίδες και τη φωτογήρανση. ▪Hyaluronic Acid Supreme Hydration: Ο ορός Υαλουρονικού που δεν παραλείπω ποτέ, γιατί ανορθώνει, συσφίγγει και ενυδατώνει αμέσως την επιδερμίδα μου, επαναφέρει τη λάμψη και ταυτόχρονα «γεμίζει» τις ρυτίδες. Για να τα κερδίσετε: Follow @tatistefanidou και @skourasmed + mention 2 φίλες σας στα σχόλια! Καλή επιτυχία!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou) στις

 

Read More

And More