Golden Medi Card: με 89 ευρώ το χρόνο μπορείς να κάνεις laser αποτρίχωσης, botox, lifting!

Ας είμαστε ειλικρινείς: η εμφάνισή μας επηρεάζει την ψυχολογία μας (και το αντίθετο)! Σκέψου, για παράδειγμα, όλες εκείνες τις φορές που εισέπραξες ένα κομπλιμέντο πόσο τονωμένη ένιωσες. Αυτό το συναίσθημα, λοιπόν, μπορεί να διαρκέσει για πάντα μαζί με την νεανική σου όψη.

Πώς; Με την Golden Medi Card με ετήσια συνδρομή 89 ευρώ και παροχές που δεν φανταζόσουν ποτέ! Ποιες είναι αυτές;

1. Ολοκληρωτική αναίμακτη λιποαναρρόφηση στο σώμα με το λέιζερ τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα, το μοναδικό μηχάνημα SMART I-LIPO που επιτυγχάνει με ψηφιακή κεφαλή λέιζερ θεαματικά αποτελέσματα για γυναίκες και άνδρες από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Χάστε έως 8 κιλά απώλεια λίπους. 1 θεραπεία

2. Ένα ολοκληρωμένο αναίμακτο FACE LIFTING προσώπου με την εγγύηση της τεχνολογίας του laser PLASMA I-LIFTING , που έχει αντικαταστήσει τα χειρουργεία. Χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία αλλά και χωρίς να αλλάξει η έκφραση του προσώπου σου, ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΥΣΤΕΡΙ …. Μια ιδανική θεραπεία για άνδρες και γυναίκες χωρίς ηλικία 1 θεραπεία
Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή μπορούμε να αντικρίσουμε το εαυτό μας στον καθρέπτη τουλάχιστον 10 χρόνια νεώτερο. Γιατί εμείς Μπορούμε να σβήσουμε ως δια μαγείας όλα τα σημάδια του χρόνου \!
Λεπτές γραμμές; Ρυτίδες ; Χαλαρωμένο οβάλ; Ρυτίδες στο λαιμό; Πανάδες και κηλίδες; Ρυτίδες καπνιστού; Ακμή; Όλα μπορούν να σβήσουν με το laser PLASMA I-LIFTING.
Με μια σπίθα φωτός με γιγαντιαία δύναμη αναγεννά το δέρμα στην πάσχουσα περιοχή και με μία μόνο κίνηση σβήνουμε τα σημάδια του χρόνου και κάνει την γερασμένη, αφυδατωμένη, γεμάτη ρυτίδες επιδερμίδα, φρέσκια και Νεανική από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

3. Ολοκληρωμένη Αποτρίχωση με το laser ALEXANDRITE για το πρόσωπο και το σώμα. Με το πιο εκπληκτικό σύστημα laser ALEXANDRITE CADELA για οριστικό και μόνιμο αποτέλεσμα στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα που δεν καταστρέφει απλώς την τρίχα την εξαχνώνει και καταστρέφει και τον θύλακα! Οπότε το πρόβλημα λύνεται στη ρίζα του. Το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ μοναδικό και η ΕΠΙΔΕΡΜΑ γίνεται ΜΕΤΑΞΙ. Και όλα αυτά σε τέσσερις μόλις θεραπείες.

ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 2 ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΒΟΤΟΧ 2 ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ!
Για όλο τον χρόνο!
Παραγγείλετε τώρα την GOLDEN MEDI CARD με την ετήσια συνδρομή στο 210 300 82 04 ή μπείτε στο Cosmedical Card στο instagram.

https://www.instagram.com/p/B44f_tmlOFq/

Κατοχυρώστε την μοναδική προσφορά της ετήσιας συνδρομής της GOLDEN MEDI CARD
ΜΟΝΟ ΜΕ 89 ΕΥΡΩ!!!

Read More

And More