H beauty guru Tati Westbrook λανσάρει την δική της σειρά μακιγιάζ!

Η Tati Westbrook είναι μια τεράστια youtube star που έγινε ευρέως γνωστή (σε όσους δεν ασχολούνται με το youtube) πριν περίπου μισό χρόνο όταν ο τσακωμός της με έναν πρώην κολλητό της- επίσης star του youtube, James Charles, έγινε η αφορμή για να  χάσει ο δεύτερος 2,5 εκατομμύρια followers σε λίγα 24ωρα. Εχμ, ναι! Μιλάμε για εκατομμύρια.

Το νεότερο σε σχέση με την Tati, λοιπόν, είναι ότι ετοίμασε την πρώτη της συλλογή μακιγιάζ στην οποία μας μύησε σε ένα βίντεο που ανέβασε επίσης στο youtube λίγες μέρες πριν. Fun fact no 2: το βίντεό της έχει ήδη 1.452.630 views μέχρι την στιγμή που πληκτρολογούνται αυτές οι γραμμές!

Το πρώτο μεγάλο λανσάρισμα της συλλογής της είναι μια παλέτα με 24 σκιές, έξι τόνου και τέσσερα διαφορετικά φινιρίσματα από πολύ ματ έως πολύ glittery και, βεβαίως, έρχονται πολλά ακόμη νέα: “Ειλικρινά, είμαι πιο ευτυχισμένη από όσο έχω υπάρξει εδώ και πολύ καιρό. Πέρασα μια πολύ δύσκολη χρονιά για τόσους πολλούς και διαφορετικούς λόγους και αυτό είναι που με οδήγησε στην τόση γαλήνη μου σήμερα. Νιώθω ευγνώμων!”, είπε σε συνέντευξή της στο αμερικάνικο People.

Read More

And More