H Gigi Hadid έδωσε σε αυτό το κραγιόν το όνομα της αδερφής της!

Η Gigi Hadid είναι πρόσωπο της Maybelline New York κι έτσι κατά καιρούς φτάνουν στα αυτιά πληροφορίες για προϊόντα μακιγιάζ που μπορεί να επιλέγει και να φοράει η ίδια και τα οποία δεν κοστίζουν μια περιουσία. Thank God. Αλλά πλέον, δεν έχουμε μόνο αυτή την επιλογή (να φοράμε, δηλαδή, τις αποχρώσεις που επιλέγει η Gigi) αλλά μπορούμε να φοράμε και προϊόντα που έχει σχεδιάσει η Gigi.

Η ίδια με την Maybelline New York συνεργάστηκαν σε αυτή τη σειρά που υπογράφει. Θα σου έχουμε σύντομα νέα για το πότε και αν θα έρθει η σειρά στην Ελλάδα (ελπίζουμε!) αλλά ξέρουμε ποιο προϊόν θα αγοράσουμε όταν αυτό το θα γίνει: το κραγιόν στην απόχρωση Khair στο οποίο η Gigi έδωσε το όνομα της αδερφής της.

Διευκρίνση: η Gigi δεν έχει και άλλη αδερφή που λέγεται Khair Hadid αλλά το μεσαίο όνομα της Bella είναι Khair. Μάλιστα, στην παρουσίαση που έγινε στις beauty editors στην Νέα Υόρκη (πολύ ζηλεύω) η Gigi είπε τα εξής: “Ειλικρινά, φοράω κόκκινο κραγιόν περισσότερο από ότι η Bella. Έδωσα, όμως, στο κραγιόν το όνομά της γιατί το αγαπημένο χρώμα της Bella είναι το κόκκινο. Είναι ένα φοβερό cherry που ταιριάζει σε όλες μας!”.

FIY: Khair στα αραβικά σημαίνει καλοσυνάτη. Και όμορφη και καλοσυνάτη, λοιπόν!

Read More

And More