H κόρη του Jude Law μεγάλωσε κι έγινε το νέο πρόσωπο της Burberry για τα καλλυντικά!

Ο Jude Law στο μυαλό μας θα είναι πάντα ο γοητευτικός Alfie. Ή τουλάχιστον, μέχρι λίγο πριν πέσουν στα χέρια μας οι παρακάτω photo για να μας θυμίσουν ότι ο Jude Law έχει μεγαλώσει, το ίδιο και η κόρη του η οποία έγινε α) κούκλα β) μοντέλο των καλλυντικών Burberry.

Η 17χρονη Iris Frost που έχει μητέρα την Sadie Frost και πατέρα τον Jude Law, χωρίς να έχεις κρατήσει, ωστόσο, το επίθετό του (ποιος ξέρει γιατί!). H ίδια πήρε, λοιπόν, την σκυτάλη του βρετανικού οίκου από την Cara Delevingne και την Kate Moss. Info: η Kate Moss είναι νονά της!

Είσαι περίεργη να την δεις; Σου λύνουμε την περιέργεια παρακάτω…

Yeap! Τα γονίδια είναι αξεπέραστα! Όσο για την ίδια και την συνεργασία της με τον οίκο Burberry; “Μου είναι πολύ οικείος ο οίκος. Πάντα έβλεπα τις φωτογραφίες από τις καμπάνιες. Είναι ένα διάσημο βρετανικό brand”, είπε.

“Το μακιγιάζ μου είναι πάντα minimal. Περιλαμβάνει ρουζ, highlighter και μάσκαρα για να το κρατήσω λαμπερό αλλά με minimum κάλυψη!”, είπε η ίδια. Όσον αφορά τα κραγιόν που βλέπεις παραπάνω, πρόκειται για τα Liquid Lip Velvets που ανυπομονούμε να φτάσουν στα χέρια μας.

Και κάπως έτσι, η Iris Frost είναι μια ακόμη κόρη διάσημου ηθοποιού που έγινε το it girl ενός huge οίκου καλλυντικών. Πάει πουθενά ο νους σου; Yeap! Η Lily Rose Depp είναι μια ακόμη!

Read More

And More