H Kylie Jenner έκανε την πρώτη της συνεργασία για τα Lip Kit! Μαντεύεις με ποιον;

Στις παρακάτω δύο προτάσεις σου έχουμε δύο πολύ ευχάριστα νέα. Πλησιάζουμε προς τα Χριστούγεννα (yeah! yeah! yeah!). Και όσο πλησιάζουμε προς τα Χριστούγεννα τόσο οι fan των Lip Kit της Kylie Jenner ανυπομονούν για την έκπληξη που τους ετοιμάζει η ίδια. Λοιπόν, ποια είναι αυτή η έκπληξη;

Η Kylie Jenner ετοίμασε την πρώτη της συνεργασία και φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι με κάποια από τις αδερφές της. Πιο συγκεκριμένα με την Khloe Kardashian της οποίας έχει ήδη κυκλοφορήσει μια απόχρωση Lip Kit, την απόχρωση Koko K που είναι το nickname της Khloe.

Αυτή τη φορά, και σύμφωνα με την ανακοίνωση της Kylie, η αδερφή της είχε απόλυτη ανάμιξη στην επιλογή των χρωμάτων και κάπως έτσι προέκυψε η Koko Kollection με τέσσερις ολοκαίνουριες αποχρώσεις κραγιόν. Το κάθε κραγιόν κοστίζει $17, το gloss $15 και ενώ σε απλά μαθηματικά το συνολικό κόστος για 4 προϊόντα θα ήταν $66, το set κοστίζει $40 plus τα μεφορικά (για κάποιον που μπορεί να τα παραγγείλει από εδώ γιατί δυστυχώς δεν έρχονται στην Ελλάδα. Και μην κάνεις το λάθος να τα αναζητήσεις σε site τύπου ebay γιατί σύμφωνα με την Kylie υπάρχει κίνδυνος να είναι απομιμήσεις).

PAUSE: Δες εδώ 10 κραγιόν που μπορείς να βρεις στην Ελλάδα και είναι ίδια με της Kylie!

Παρακάτω οι τρεις ματ και η μια shiny απόχρωση των νέων συλλεκτικών Lip Kit…


Πιο κάτω πώς αποδίδουν τα χρώματα στην επιδερμίδα…


Και αν θες να δεις πώς δείχνουν αυτά τα χρώματα σε έναν κανονικό άνθρωπο, η Kylie μας έκανε τη χάρη και τα φωτογράφισε πάνω στην BFF της Jordyn Woods.


Παραπάνω η απόχρωση OKURRR και παρακάτω η απόχρωση Khlo$ σε peachy nude…


H απόχρωση Damn Gina που είναι μια shimmering nude πιο κάτω…


… Και τέλος η Gorge.


Ποια είναι η αγαπημένη σου νέα απόχρωση Lip Kit από την πρώτη- πρώτη συνεργασία της Kylie με την Khloe;

Read More

And More