H Lady Gaga έκανε κι άλλο makeunder (εδώ θα δεις τι είναι το makeunder αν δεν το ξέρεις)!

Υπάρχει το makeover: αυτό που οι γυναίκες φτιάχνουν μαλλιά, κάνουν εντυπωσιακά μακιγιάζ και αλλάζουν. Επίσης: το makeover είναι μια από τις πιο αγαπημένες στήλες του TLIFE οκτώ χρόνια τώρα.

Υπάρχει και το makeunder: αυτό που οι γυναίκες με υπερβολικά makeup, νύχια και μαλλιά αλλάζουν το στιλ τους και γίνονται πιο effortless, πιο φρέσκες.

Η Lady Gaga διανύει μια τέτοια περίοδο στη ζωή της αφού τον τελευταίο καιρό την βλέπουμε λιγότερο μακιγιαρισμένη από ποτέ (cliche, but true, but cliche) και μάλιστα σε αυτή τη λογική ποζάρει για το εξώφυλλο του New York Times Magazine.

Αφορμή για αυτό το makeunder αλλά και για αυτό το εξώφυλλο στο New York Times Magazine ήταν ο ρόλος της στην ταινία A Star is Born. Εκεί υποδύεται την Ally μια γυναίκα καθόλου ευχαριστημένη με την ζωή της. Στο πρώτο γύρισμα, λοιπόν, που έγινε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Bradley Cooper που είναι και συμπρωταγωνιστής της, ο ίδιος πήρε ένα μαντηλάκι ντεμακιγιάζ και της αφαίρεσε το makeup κι επίσης της ζήτησε να μην ξαναφορέσει makeup on camera. “Αυτή η κίνηση με τοποθέτησε ακριβώς εκεί που έπρεπε, γιατί υποδύομαι μια γυναίκα που αισθάνεται χάλια και αυτό το look ταιριάζει σίγουρα περισσότερο!”.

Read More

And More