H Margot Robbie απλώνει το makeup της με… οδοντόβουρτσα!

Ο κόσμος της ομορφιάς είναι ένας καθόλου βαρετός κόσμος γεμάτος με υπερτέλειες εκπλήξεις και κάθε φορά κάτι νέο. ΑΛΛΑ υπάρχουν φορές που βαριέσαι ή, μάλλον, υπάρχει η μια συγκεκριμένη φορά που βαριέσαι. Αυτή είναι όταν παίρνεις μπιουτοσυνέντευξη και οι απαντήσεις που… επίσης παίρνεις με την σειρά σου είναι κάτι τύπου: το μυστικό ομορφιάς μου είναι ότι πίνω πολύ νερό. Ok, πίνω δύο λίτρα νερό την ημέρα, κάνω αυτή τη δουλειά και ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ! Πες μου ένα πραγματικό μυστικό ομορφιάς!

Ο παραπάνω πρόλογος ήταν μια μικρή παρένθεση για να σου πω πως μόλις αγάπησα την Margot Robbie η οποία είχε ένα πανέξυπνο tip να μοιραστεί μαζί μας ή, καλύτερα, στο βρετανικό Elle. Η Margot Robbie απλώνει το makeup με οδοντόβουρτσα! “Μια φίλη μου μου έμαθε αυτό το trick το οποίο χρησιμοποιώ κάθε μέρα! Όταν απλώνω foundation χρησιμοποιώ οδοντόβουρτσα για να σβήσω το foundation μέσα στα μαλλιά μου και να μην κάνει αυτή τη γραμμή στο μέτωπο. Επειδή έχω ξανθά μαλλιά και μαυρισμένη επιδερμίδα αν δεν το κάνω blending δείχνει πολύ άσχημο! Μπορείς να δεις σχεδόν το makeup μέσα στα μαλλιά μου! Το κάνω κάθε φορά και ο σύζυγός μου (Tom Ackerley) κάθε φορά με ρωτάει “τι κάνεις εκεί” και του λέω “σβήνω το foundation μέσα στα μαλλιά μου” και πάντα μου απαντάει “εσείς οι γυναίκες είστε τρελές!”.

Αυτό το tip είναι πανέξυπνο και είναι σίγουρο ότι πρόκειται για ένα λάθος το οποίο έχεις παρατηρήσει πως κάνεις συχνά αλλά ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχες αποφασίσει να το διορθώσεις. Τώρα, βεβαίως, ξέρεις! Και μια διευκρίνιση (που πάντα χρειάζεται): η οδοντόβουρτσα που θα χρησιμοποιήσεις θα πρέπει να είναι μαλακή ώστε να μην ταλαιπωρήσει την επιδερμίδα σου!

Read More

And More