H Margot Robbie με πορτοκαλί μαλλιά είναι ένας άλλος άνθρωπος!

Τα γενέθλια είναι η τέλεια αφορμή για να κάνεις μια πολύ glam εμφάνιση ή/και να κακομάθεις τον εαυτό σου όσο περισσότερο γίνεται. Για παράδειγμα, μπορείς να κλείσεις ραντεβού για spa, να κάνεις ένα super εντυπωσιακό χτένισμα, να κάνεις ένα μακιγιάζ που δεν θα έκανες υπό άλλες συνθήκες αν δεν ήταν να βγεις για να σβήσεις τα κεράκια στην τούρτα σου.

Για την Margot Robbie, ωστόσο, η μέρα αυτή ήταν η μέρα που ήθελε να πειραματιστεί με ένα πέρα για πέρα διαφορετικό look. Τον Ιούλιο που πέρασε η ηθοποιός έκλεισε τα 29 της και το γιόρτασε με τους φίλους της στο Παρίσι. Την Παρασκευή που πέρασε, η επί χρόνια φίλη της και προσωπική της makeup artist, Pati Budroff ανέβασε στο instagram της μια #FlashbackFriday φωτό που δείχνει την ηθοποιό την ημέρα των γενεθλίων της με κατακόκκινα μαλλιά, γενναίες δόσεις glitter και, το κυριότερο, εντελώς αγνώριστη!

Και ναι, παραπάνω είναι η Margot Robbie που φαίνεται να περνάει υπέροχα με τα πορτοκαλί μαλλιά της! Και μπορεί να είναι ένα look που να μην σκεφτεί ποτέ να κάνει, αλλά το τεράστιο χαμόγελο στα χείλη της ενισχύει το συμπέρασμα ότι η ομορφιά ξεκινάει από μέσα μας!

 

Read More

And More