H Pat McGrath συνεργάζεται με το MET και αυτή τη σειρά τη θες οπωσδήποτε!

H Pat McGrath είναι ένας θρύλος στον κόσμο της ομορφιάς και για εκείνη το μακιγιάζ δεν είναι απλώς δύο πινέλα και μερικά contouring.

Να σου θυμίσω ότι ήταν η ίδια που δημιούργησε το μακιγιάζ για το show του Valentino λίγες μέρες πριν και ότι μέσα σε αυτά τα δεκάδες χρόνια καριέρας έχει κάνει τόσα και άλλα τόσα μοναδικά beauty looks.

Το τελευταίο νέο σε σχέση με την Pat McGrath είναι ότι συνεργάζεται με το Metropolitan Museum of Art το οποίο ετοιμάζει έκθεση με θέμα Jewelry: The Body Transformed, η οποία εγκαινιάζεται στις 12 Νοεμβρίου. Με αφορμή την έκθεση αυτή, λοιπόν, η Pat McGrath δημιούργησε την limited edition σειρά μακιγιάζ PMGxTHEMET η οποία αποτελείται από τρία προϊόντα (μια παλέτα και δύο gloss) με τέλειο packaging!

PMG x THE MET MOTHERSHIP V EYE PALETTE, €‌115.00

PMG x THE MET LUST: GLOSS BLITZ GOLD, €‌25.00

Όμως, αυτό που αγάπησα περισσότερο σε αυτή τη σειρά (αν και beauty addict) είναι τα δύο top που θα βρεις στη συλλογή που ήταν φυσική συνέχεια σε ότι κάνει η Pat McGrath αφού πολλές φορές την έχουμε δει να χρησιμοποιεί στα μοντέλα της swarovski και αντιμετωπίζει το μακιγιάζ ως κόσμημα για το πρόσωπο.

Την σειρά μπορείς να την βρεις εδώ

Read More

And More