H Priyanka Chopra ορκίζεται σε αυτή τη μάσκα προσώπου!

Η Priyanka Chopra είναι μια από τις ωραιότερες γυναίκες εκεί έξω. Και όταν μια από τις ωραιότερες γυναίκες εκεί έξω αποφασίζει να μοιραστεί τα μυστικά ομορφιάς της, ακούμε με προσήλωση!

Η ίδια, λοιπόν, μίλησε μαζί με τη μητέρα της στο Harper’s Bazaar και από κοινού αποκάλυψαν τα μυστικά ομορφιάς του. Όπως, ότι κάνουν ντεμακιγιάζ με συγκεκριμένο τρόπο και χρησιμοποιώντας coconut oil και ότι φτιάχνουν μια ειδική μάσκα προσώπου με υλικά που όλες έχουμε σπίτι μας (ακόμη και αυτές που δεν πάμε σούπερ μάρκετ).

“Πρέπει να πλένεις το πρόσωπό σου πάρα πολύ καλά πριν πέσεις για ύπνο γιατί τότε είναι που η επιδερμίδα σου αναπνέει”, είπε στην συνέντευξη που έδωσε με τη μητέρα της και συμπλήρωσε πως και οι δύο ορκίζονται στο λάδι καρύδας για το ντεμακιγιάζ τους. Μάλιστα, το χρησιμοποιούν με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο: απλώνουν λάδι καρύδας στο πρόσωπο κάνοντας μασάζ, το αφήνουν για λίγη ώρα να δράσει κι έπειτα το αφαιρούν με μια πετσέτα βρεγμένη με ζεστό νερό ώστε να κάνουν και μια μικρή απολέπιση.

Επίσης, οι δυο τους ορκίζονται στην Uptan Face Mask, μια παραδοσιακή μάσκα προσώπου που φτιάχνεται με τα εξής υλικά: αλεύρι ολικής άλεσης, κουρκουμά (ok, μπορεί το συγκεκριμένο να μην το έχεις στα ντουλάπια σου αλλά πρόκειται για υπερτροφή οπότε καλά θα κάνεις να το βάλεις asap), χυμό lime, γιαούρτι και ροδόνερο. Απλώνεις το μείγμα στο πρόσωπό σου, το αφήνεις για μερικά λεπτά και όταν αφαιρέσεις έχεις αλαβάστρινη επιδερμίδα, λέει η Priyanka Chopra.

 


Read More

And More