H Rihanna έδωσε το όνομα της πρώην κολλητή της, Katy Perry, στο νέο της κραγιόν!

Κάθε λανσάρισμα της Rihanna για τα Fenty είναι θέμα συζήτησης από μόνο του. Γιατί έχει φοβερό beauty ενδιαφέρον, κυρίως, και γιατί εδώ είμαστε μια beauty στήλη. Αλλά όταν σε ένα νέο λανσάρισμα εμπλέκεται και το gossip στοιχείο το πράγμα αποκτά ακόμη πιο ενδιαφέρουσες διαστάσεις και για τις εκτός του κύκλου των beauty addicts.

Η Rihanna, λοιπόν, σε λίγες μέρες από τώρα θα λανσάρει μια σειρά με 14 ολοκαίνουργια ματ κραγιόν, τα Mattemoiselle. Από την σειρά έχει ξεχωρίσει, λόγω χρώματος, το μοβ που έχει τον τίτλο One of The Boyz. Υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι η Rihanna άντλησε την έμπνευσή της για την δημιουργία αυτού του κραγιόν από την πρώην κολλητή της, Katy Perry.

Και ιδού η επιχειρηματολογία μας: το πρώτο album της Katy Perry λεγόταν One of The Boys και είναι κάπως λογικό η Rihanna να αφιέρωνε ένα κραγιόν σε εκείνη με δεδομένο ότι κάποτε οι δυο τους ήταν κολλητές. Μάλιστα, λέγεται ότι η Katy Perry της είχε ζητήσει να γίνει και κουμπάρα της στον γάμο της με τον Russel Brand το 2010. Και μπορεί οι σχέσεις τους να ψυχράνθηκαν, σύμφωνα με τα tabloids, το 2013 αλλά ανέκαθεν υποστήριζε η μια την άλλη! Το 2015 η Katy Perry κατηγόρησε τα MTV Video Music Awards γιατί δεν είχαν προτεινόμενο το iconic video clip της Rihanna “Bitch Better Have My Money”.  Από την άλλη, στα Grammy Awards του 2017 η Rihanna χόρευε ενθουσιασμένη το “Chained to The Rhythm” τη στιγμή που on stage βρισκόταν η πρώην κολλητή της, Katy Perry.

 

Αλλά η ερώτηση είναι: γιατί Katy Perry και μοβ; Μια πιθανή απάντηση είναι πως όταν οι δυο τους συναντήθηκαν και φωτογραφήθηκαν τελευταία φορά μαζί το 2015, η Katy Perry είχε μοβ μαλλιά. Και αυτή μπορεί να είναι η πιο λογική εξήγηση. Επίσης, όπως και να ΄χει, η εικόνα μιλάει από μόνη της!

Read More

And More