H Sarah Jessica Parker έκανε το κούρεμα που θέλουμε να κάνουμε!

Στον κόσμο του beauty δεν περνάει ούτε μέρα που κάποια διάσημη δεν έχει αλλάξει τα μαλλιά της και δεν έχει εμφανιστεί με νέο hair look. Για την σημερινή ημέρα αυτές οι διάσημες είναι πολλές αλλά εδώ θα κάνουμε focus στην υπερ-αγαπημένη Carrie Bradsaw.

Πριν λίγες μέρες, η έχω-ταυτιστεί-τόσο-με-το-ρόλο-μου Sarah Jessica Parker, ανέβασε μια photo στο instagram που δείχνει μερικά μαλλιά στο πάτωμα και που προφανώς μας προετοίμαζε για το ότι η ίδια έχει κόψει τα μαλλιά της και πως από μέρα σε μέρα θα την δούμε με νέο look. Κι εμείς πιστεύαμε ότι η αλλαγή αυτή ήταν huge και πως η Sarah Jessica έκανε τα μαλλιά της καρέ.

Not saying anything. X, SJ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker) στις

Η απάντηση είναι: ναι, άλλαξε τα μαλλιά της, όχι δεν τα έκανε καρέ! Το νέο της look έχει αρκετές μακριές φράντζες και το άλλο όνομα με το οποίο είναι γνωστό το κούρεμά της είναι τα curtain bangs (ναι, αυτό που θέλουμε να κάνουμε καιρό τώρα και στα δικά μας μαλλιά!).

Παραπάνω η Sarah Jessica Parker με δύο διαφορετικά μαλλιά: με τα προηγούμενα μακριά της και με τον νέο της κούρεμα και τα curtain bangs της! Εσύ, πώς την προτιμάς; Η δική μας γνώμη: αν έχεις σπαστά μαλλιά, go get them!

 

 

Read More

And More