Hairgoals: τα μαλλιά της Olivia Culpo στο Super Bowl!

Πιστεύουμε στην ομορφιά και πιστεύουμε ότι είναι ένα πολύ δυνατό mood booster. Γιατί για όλες εκείνες τις φορές που δεν νιώθεις όμορφα, υπάρχει το σωστό κραγιόν που μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση ή εκείνο το χτένισμα που εκτός από εμφάνιση σου αλλάζει και διάθεση και αυτά τα δυο συνήθως πάνε μαζί!

Αν, λοιπόν, η αρχή της εβδομάδας σε βρίσκει κακοδιάθετη α) δεν είσαι η μόνη β) κάνε το σωστό χτένισμα και άλλαξε τη διάθεσή σου! Στα χέρια μας έπεσε η photo της Olivia Culpo η οποία ετοιμαζόταν για να πάει στο super bowl και να παρακολουθήσει τον αγαπημένο της. Και αυτά τα μαλλιά είναι τα boxer braids που θα δεις εδώ και τα όποια σου εξασφαλίζουν δύο looks με ένα χτένισμα!

#LFG #SUPERBOWL

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivia Culpo (@oliviaculpo) στις

Γιατί δύο; Το ένα είναι τα boxer braids που βλέπεις παραπάνω και το άλλο οι τέλειοι κυματισμοί που αποκτάς όταν τα λύσεις. Αρκεί να ακολουθήσεις αυτό το tip: πριν πέσεις για ύπνο να βρέξεις τις πλεξίδες σου με αρκετό νερό και να λύσεις το επόμενο πρωί. Αν τα μαλλιά σου είναι λιπαρά, ψέκασε τις ρίζες με dry shampoo και είσαι έτοιμη με τους πιο τέλειους κυματισμούς!

Παραπάνω εγώ αφού έλυσα τα δικά μου boxer braids την προηγούμενη εβδομάδa (photo credit: Αλέξανδρος Μακρής)

 

Read More

And More